250 g čerstvých hub,
100 g nivy,
1 sterilovaná sladkokyselá okurka,
1 menší cibule,
3 lžíce másla,
1 lžíce hořčice
Postup přípravy:
Houby očistíme, nakrájíme a podusíme ve vlastní šťávě doměkka. Vychladlé je umeleme na masovém strojku. Máslo utřeme s nastrouhanou nivou, přidáme najemno nasekanou cibuli, pokrouhanou okurku a nakonec přidáme umleté houby s hořčicí. Řádně promícháme a dáme do lednice vychladit.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory