Plátečky hub opečte se solí a kmínem na oleji a odstavte. Pokrájená prsíčka krátce orestujte na oleji a přidejte je k houbám. Vše zahřejte, promíchejte a zalijte smetanou. Provařte, přidejte jíšku a promíchejte do zahoustnutí. Nakonec pro zjemnění vmíchejte plátek syrového másla.
Podávejte s vařenými domácími houbovými nudlemi, které připravte z hrubé mouky, vejce a houbového prachu. Hotové syrovinky jemně posypejte aromatickým tvrdým strouhaným sýrem.
Jemné syrovinky.jpg
81.88 kB
Zaslal: Pepa, čt srpen 31, 2006 4:44 pm
Dnes jsem to vyzkoušel. Bohužel jsem místo syrovinek použil ryzce smrkové, ale i tak to bylo vynikající.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory