4 porce kapra,
čerstvý zázvor,
sojová omáčka,
hladká mouka,
1 větší cibule,
400 g čerstvých hub,
pórek,
sůl,
pepř,
olej
Postup přípravy:
Porce kapra dáme marinovat na tři hodiny do sojové omáčky, pak je obalíme v mouce a předsmažíme. Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme najemno nastrouhaný zázvor a nakrájené houby a krátce zarestujeme. Zalijeme zbytkem sojové omáčky ve které jsme marinovali kapra, zalijeme vodou nebo vývarem, vložíme předsmaženého kapra a dusíme cca 20-30minut. Chvíli před koncem přidáme nakrájený pórek a servírujeme s braborovou kaší. Kapra lze nahradit i porcí filé.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory