Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Setkání Českých a Slovenských mykologů...
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: ne 11. června 2006 18:51
  Předmět: Setkání Českých a Slovenských mykologů...
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj. Tato akce je spíš pro zvané, většinou to jsou členové ČMS, ale spíš ČVSM. Já sama jezdím na tato setkání a jezdí tam skupina lidí, kteří se znají.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 11. června 2006 20:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No a co z toho plyne? Asi se neuvidíme to je škoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 11. června 2006 20:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tím si nám nejspíš chtěla sdělit že *** TY *** tam budeš a my ne....
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: po 12. června 2006 0:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pánové, vnímám to jako vysvětlující reakci na http://www.damyko.info/ForumA/calendar.php?id=18&mode=display&cl_d=23&cl_m=06&cl_y=2006.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 12. června 2006 7:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne 11. června 2006 21:47 boletus napsal:
Tím si nám nejspíš chtěla sdělit že *** TY *** tam budeš a my ne....

Taky mi to tak přijde...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo, reagovala jsem na to, co Martin zvýraznil. Já tam letos asi nepojedu, přítel nechce. Ž prej bych tam zlobila...hi Very Happy
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To vůbec nemělo znamenat nějaký vychloubání či co...jen jsem chtěla přijít se svou troškou do mlýna. Všimla jsem si na domovský stránce, že je tam o tý akci zmínka, ale že se o ní neví žádný informace. Tak jsem na to jen reagovala.
Víte co? Já totiž vůbec nechápu, proč se třeba nezapojujete do mykologickýho dění, pak byste všechno věděli. Já jsem v roce 99 vstoupila do ČMS a hned jsem třeba začla pomáhat na výstavě hub a tak. Taky jsem jezdila na houbařský akce...zkuste třeba Setí hub se Sv. Prokopem v Chocni, bývá to 5. - 6. 7. Určitě bude info na stránkách Míry Junka.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Šťavnatko, bejt z Prahy, tak už dávno někde zapojenej jsem, takhle je to pro mě komplikovaný, i když to taky nemám až tak daleko. Ale jezdit furt do Prahy a zpátky, to je pro mě strašnej žrout času a, proč to nepřiznat, i peněz. Snažím se navrtat Martina Kříže do toho, že bychom založili nějakou mykologickou buňku v Ústí, ale zatím se nevyjádřil Smile Štve mě když vidím, že kolikrát v kdovíjaký, s prominutím, osadě existuje mykoklub a v krajským městě je hypermarket.
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to má š pravdu. Ústí je takový mega město a nic tam neni...máte tam, ale Tepličáky, ne? Martin je fakt machr, stále jezdí do Prahy na přednášky, taky nevim, kde na to bere peníze Rolling Eyes . Tak zkuste něco tam u vás založit.
Ale na to Setí hub může snad kdokoliv..tak se na to mrkněte.

Naposledy upravil Šťavnatka dne st 14. června 2006 6:20, celkově upraveno 1 krát
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 13. června 2006 9:17 Šťavnatka napsal:
...máte tam, ale Tepličáky, ne?

Z Teplic osobně nikoho neznám, ale jen z Ústí jsme tady na DAMyku tři - Martin, Gekko13 a já. (Gekka sice neznám, ale je to rozhodně dobrej odborník, kterej by se nám určitě hodil). Martin Chochel je z Děčína a v Ústí pracuje (s ním se znám a občas spolu vyrazíme do lesa), a já sám vím o dalších lidech, kteří by se určitě rádi přidali...
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 13. června 2006 9:17 Šťavnatka napsal:
Martin je fakt machr, stále jezdí do Prahy na přednášky, taky nevim, kde na to bere peníze Rolling Eyes .

No, Martin je student, takže má jízdenku za polovic Smile ....aspoň teda za nás to tak bylo, když jsem před 20 lety studoval v Praze na VŠ, stál mě lístek 16 korun Laughing
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jejda. Kolik ti je? Laughing Tak to tam založte, fakt, myslim to vážně.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 13. června 2006 9:35 Šťavnatka napsal:
Jejda. Kolik ti je? Laughing

O 20 víc, než tobě (plus minus 1 rok) Smile
Já sám založím tak akorát kulový, nechceš nám s tím přijet pomoct?
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Víš, milá Hygrocybe, ono to tak možná z Tvého pohledu vypadá. Z našich pohledů je to dost často jinak. Pokud nejsi přímo napojena na nějakého člověka z vedení ČMS nebo na někoho kdo je mu blízko, pak ČMS působí trochu dojmem mrtvého brouka (netvrdím, že všechny pobočky). Nechat si například určit houbu v pražské pobočcce k cíli nevede a lidi co znám posílají do Brna či jinam. DAMyko se bude snažit tuto situaci změnit - viz Spolupráce DAMyko s mykologickými spolky.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 8:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 13. června 2006 9:39 Bob napsal:
Pokud nejsi přímo napojena na nějakého člověka z vedení ČMS nebo na někoho kdo je mu blízko, pak ČMS působí trochu dojmem mrtvého brouka (netvrdím, že všechny pobočky).

Tady má Bob pravdu...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru