Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Labuťák

|
Zaslal: út 19. května 2009 20:47 Předmět: Kočky |
 |
|
Mám doma dvě kočky.Páreček,obě kastrovaný.Nejsou to žádný gaučovky,ale normální venkovní kočičáci,kteří se domů chodí občas nažrat a schovat se,když venku prší.To že doma honíme myši a sem tam nějakýho ptáka je už normální.Loni dokonce kocour dones mladýho zajíčka(měl štěstí,že domů nosí úlovky živý),přežil to.Ale vrchol všeho byl dneska.Včera sem u lednice našel ocásek od ještěrky a pár kapek krve.Je mě jasný,že nemá smysl trestat je za jejich přirozenost,ale tentokrát sem byl i trochu sprostej.A jaký bylo překvapení,když dnes odpoledne ještěrka vylezla zpod ledničky.Je to samička a je plná vajíček.Je v pořádku,sežrala dvě žížaly a dvakrát mě kousla do prstu.Dnes tu celej den pršelo a byla zima,takže do zejtřka bydlí v malým akvárku a až bude zítra svítit slunko,tak půjde na prosluněnou kamennou zídku.Jenom chuderka přišla o ocas.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 20. května 2009 8:22 |
 |
|
Mám doma shodou okolností tři kočky (dva kocouři a jedna kočka) ... ještěrky jsou jejich oblíbenou zábavou ... pokud se podaří dávám je na vzpamatování do skleníku, tak jsou chráněné a mohou kdykoli odejít. Vrcholný kousek našich koček byla krysa - ve vsi se předělávala kanalyzace a tak ztrácely své úkryty. A nejdivnější je, když chytěj kosa ... vždy je honím, aby ho pustili - obvykle se totiž ještě živý a několik jsem jich již zachránil ... jenže jak ho mají nacpanýho v hubě, tak mají tak zdeformovaný obličej(?), že vypadají strašně legračně.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Labuťák

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Labuťák

|
Zaslal: st 20. května 2009 21:37 |
 |
|
Koukám,že tomu češtinovi dávám pěkně za uši
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 20. května 2009 22:00 |
 |
|
K tomu ještěrčímu ocásku: Minulý víkend jsem odchytil, jako už mnohokrát v životě, na své zahradě slepýše. Jelikož jsem nechtěl riskovat jeho život, když bych ho přejel sekačkou, dal jsem ho synovi, aby ho odnesl do lesa... chudák slepýš byl zřejmě natolik vyděšený, že odhodil kus ocásku... viděl jsem to poprvé v životě, ale bohužel jsem neměl s sebou foťák...
Zajímavé bylo, že zatímco slepýš se po onom aktu ani nehnul, zbytek ocásku se mrskal jako živý...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
Zaslal: st 20. května 2009 22:14 |
 |
|
20. května 09, 15:00 Sley napsal: |
Zajímavé bylo, že zatímco slepýš se po onom aktu ani nehnul, zbytek ocásku se mrskal jako živý... |
a to je právě ten záměr, aby se případný agresor věnoval tomu zbytku ocásku.
zdraví elbun
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
Zaslal: st 20. května 2009 22:17 |
 |
|
20. května 09, 14:35 Labuťák napsal: |
Tak,ještěrka to rozchodila,prej zmyzela rychlostí blesku.A posílám fotky našich trošku divnejch koček. |
člověk žasne, jaké pozice dokážou zaujmout
ta naše má kolikrát taky neuvěřitelné pozice, zkusím nějakou cvaknout a zde vyvěsit
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 20. května 2009 23:01 |
 |
|
st května 20, 2009 10:00 pm Sley napsal: |
K tomu ještěrčímu ocásku: Minulý víkend jsem odchytil, jako už mnohokrát v životě, na své zahradě slepýše. Jelikož jsem nechtěl riskovat jeho život, když bych ho přejel sekačkou, dal jsem ho synovi, aby ho odnesl do lesa... chudák slepýš byl zřejmě natolik vyděšený, že odhodil kus ocásku... viděl jsem to poprvé v životě, ale bohužel jsem neměl s sebou foťák...
Zajímavé bylo, že zatímco slepýš se po onom aktu ani nehnul, zbytek ocásku se mrskal jako živý... |
Slepýš je totiž také ještěrka, jestli se nepletu. Už jsem ho několikrát bez ocasu potkal.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
Zaslal: st 20. května 2009 23:10 |
 |
|
20. května 09, 16:01 Bob napsal: |
Slepýš je totiž také ještěrka, jestli se nepletu. Už jsem ho několikrát bez ocasu potkal. |
nepleteš se
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
f.mamina
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Labuťák

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Labuťák

|
Zaslal: so 06. června 2009 19:54 |
 |
|
Nádherná fotka!!!Copak ta černá kontroluje?Zubní kazy nebo zapíchnutou kost?
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|