Fotka je vskutku velmi pěkná. Ale spíše než technika tu zapracovalo dokonalé nasvícení, jestli se nepletu. Škoda snad jen toho, že to pozadí mohlo být tmavší a nebo ještě více rozmazané. Vskutku nádherně vyfocená bílá.
Dělal jsem, co jsem mohl. V době nálezu byl celý prostor včetně hub zalitý sluncem, tak jsem postavil stativ, rozestavil zrcadla, nastavil foťák a pak sedíc na pařezu skoro půl hodiny čekal na to, až se mi slunce pohne do přijatelné pozice. I tak jsem to musel odpálit bezdrátovkou a přitom jsem tancoval kolem a snažil se pomocí rozličných prostocviků co nejvíce slunce v pozadí odstínit ještě vlastním tělem (což mi pravda moc nešlo, známí o mně s oblibou říkají, že jsem "hubenej jak dvakrát přeloženej vítr"). Jestli mě přitom někdo pozoroval, tak jsem měl diagnózu jasnou...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory