Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hygrophorus pustulatus - Šťavnatka tečkovaná
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JETHRO
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 24. října 2012 18:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JARIN

PříspěvekZaslal: čt 25. října 2012 18:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jinak abych nebyl za blázna že nevím kde leží Ivanovy Vary, tak dodám že jsem původem Bíliňák Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
b.gun
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 26. října 2012 12:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 24. října 2012 10:59 Bob napsal:
Fotka je vskutku velmi pěkná. Ale spíše než technika tu zapracovalo dokonalé nasvícení, jestli se nepletu. Škoda snad jen toho, že to pozadí mohlo být tmavší a nebo ještě více rozmazané. Vskutku nádherně vyfocená bílá.

Dělal jsem, co jsem mohl. V době nálezu byl celý prostor včetně hub zalitý sluncem, tak jsem postavil stativ, rozestavil zrcadla, nastavil foťák a pak sedíc na pařezu skoro půl hodiny čekal na to, až se mi slunce pohne do přijatelné pozice. I tak jsem to musel odpálit bezdrátovkou a přitom jsem tancoval kolem a snažil se pomocí rozličných prostocviků co nejvíce slunce v pozadí odstínit ještě vlastním tělem (což mi pravda moc nešlo, známí o mně s oblibou říkají, že jsem "hubenej jak dvakrát přeloženej vítr"). Jestli mě přitom někdo pozoroval, tak jsem měl diagnózu jasnou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> DAtlas - Atlas diskuse Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru