Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
co je to za pavučince - 1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 04. února 2008 20:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Podle té první fotky (která se přesně podobá tomu co jsem našel já) jsem pro. Ta vůně byla opravdu intenzivní ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. února 2008 23:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po února 04, 2008 19:00 Martin Kříž napsal:
pá března. 10, 2006 5:00 pm boletus napsal:
gekko13 napsal:
Podle Mosera jsem se dostal asi k C. citrinus ale je to jen odhad, ten pach vubec nesedi, navic jsou tam nejake chemicke reakce... Confused
Jaka byla barva dužniny?

To neni on i když tam poblíž taky rostou - v tomto "mém" případě se opravdu na 99% jedná o Pavučinec voňavý jak správně napsal Mat.

Zde jsem zatím nic nepoznamenal ... Ten Tvůj je na 99% Cortinarius odoratus. V Českém krasu ho našel loni i Pantáta.

Škoda že jsi nepoznamenal dřív! Už je to starší věc nicméně tu vůni bych poznal kdykoliv - nikdy jsem u žádný houby nic podobnýho necítil. No nic místo si pamatuju přesně, tak letos až pujdu okoklo (a o tom nepochybuji Smile )
seberu vzorek. - teda jestli tam budou protože v tý stráni bylo několik desítek pavučinců ale tihle tam byli jen 2 nebo 3....

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru