Zaslal: pá 21. dubna 2017 10:29 Předmět: prosím o pomoc
Ahoj kolegové,
připomínám se s prosbou: potřeboval bych čerstvé baňky velkokališné. Prosím, sledujte své lokality a pokud se podaří vám je nalézt, dejte mi vědět, stavil bych se pro ně (dokumentace + kvalifikovaný odběr a zpracování). Byl bych případně i vděčný za tip na lokality (nebo jejich znalce, které bych mohl oslovit) a odhad doby, kdy se na nich baňky vyskytují.
Osobně znám jen jednu lokalitu v Posázaví (ta je moje vlastní), místo na Kulivé hoře (tam jsem ale baňku nikdy neviděl) a dostal jsem neurčitý tip na lokalitu v Chuchli. Kolega mi slíbil zajistit vzorky od Roudnice nad Labem. Nic dalšího neznám.
Budu letos od začátku června 17 dní pryč, což ohrožuje osobní sběr na některých chladných lokalitách, doufám ale, že během května by se na většině míst mohly baňky objevit.
Budu vděčný za jakékoliv info ohledně této záležitosti. Moc děkuju za spolupráci,
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory