Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
KytkoKvíz 2009-04_1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 14:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

14. dubna 09, 13:47 Bob napsal:
Laughing Pyšný jsem na jiné "věci" Wink Právě, že na malé věci je těch 16 málo. Navíc se to nedá nijak vylepšit jestli se nepletu ... zvětšení lze vždy přihodit čočkou nebo kroužkem, ale clonu ... to nevím. Jediné co lze je dohnat to softwarově přes serii fotek s různým ostřením - ještě jsem to nezkoušel bo nemám soft. Mat60 s tím ale pracuje "běžně" a výsledky jsou luxusní.

Když nemáš soft, tak si ho stáhni Very Happy. Teď používám CombineZP a je to dobré.

http://www.hadleyweb.pwp.blueyonder.co.uk/CZP/Installation.htm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 14:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

jojo o tom vím ... už to tu i někde je ... jen nainstalovat a začít Smile Laughing ... mám to v plánu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru