Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá 09. června 2006 7:52 |
|
|
pá 09. června 2006 8:51 Bob napsal: |
Kompakt ... máš u něj manualní nastavení clony a času? |
Právě že nemám |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: pá 09. června 2006 7:59 |
|
|
Tak to si s tím vůbec nelam hlavu. Jediné co můžeš měnit je tedy vzdálenost objektu od objektivu a pak spoláhat na to, že se automat trefí Co třeba koupit nový foťák! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:02 |
|
|
No jo, ale on právě novej je! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:05 |
|
|
Tak to jsi koupil špatně |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:12 |
|
|
Já ne, ale moje ženská Potřebovala rychle nějakej levnej digitál kvůli dovolený a tak do toho šla. I když, upřímně řečeno, já bych na nějakej pořádnej asi těžko našetřil, a tak jsem rád za to, co mám. Vlastně ještě ani nemám - přijde mi příští týden. Na druhou stranu - co jsem se o něm dočetl třeba v recenzi na Megapixelu, tak to zas takovej šmejd nebude - docela ho tam pochválili, prej že (cituji): "Je vybaven kvalitním makrem. Pojetí barev a kvalita výstupního obrázku je v této kategorii na vysoké úrovni. Perfektně dokáže zachytit světelnou náladu, která je podpořena kvalitním objektivem." Jediný mínus dostal za to, že má "pomalej autofokus", ale to stejně nevím, co to je, tak mi to snad vadit nebude. Tak sem na to zvědavej
Naposledy upravil Sley dne pá 09. června 2006 8:18, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:13 |
|
|
Jaké je jeho ctěné jméno ... i s tituly! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:14 |
|
|
Nikon Coolpix L4 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:29 |
|
|
Hmmm Na fotky z dovolené jistě dobrá volba ... s focením hub to bude horší ... ale jistě uděláš spoustu dobrých fotek!!! Akorát občas to udělá něco výrazně jiného než by jsi chtěl ... ale jinak nevěš hlavu ... digitály jdou strašně dolů a to i zrcadlovky ... třeba za rok za dva ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 09. června 2006 8:34 |
|
|
Díky za povzbuzení! Hlavu rozhodně nevěším, jak už jsem napsal, jde mi hlavně o to, aby z mé fotky bylo vůbec poznat, jestli jsem vyfotil křemenáče nebo holubinku Takže už se těším, jak příští víkend namažu záda a s foťákem v ruce zalehnu k houbě A když nebude houba, tak ke šnekovi |
|
Návrat nahoru |
|
|
xmsi
|
Zaslal: pá 09. června 2006 9:32 |
|
|
spravnej pristup, jak jsem psal i jinde, fotit se da se spoustou pristroju, jen se s nim musi uzivatel szit... pokud pisou ze umi makro, jiste na to prijdes...
zalezi na ucelu, ja jsem velice narocnej uzivatel a DSLR mych predstav je canon 5D, jenz ted stoji 90.000Kc, no kde bych ty prachy vzal ze, ale niz jit nechci, takze ja mam pred sebou jeste 5-6let placani se s analogem a trapnych diskuzi zde co jsem to nasel za houbu ze ani nemam fotku...
ono to klesne a ted jsem moc moc rad za kazdeho houbare zde, co si koupi byt jen kompakt a se svymi fotkami se tu pochlubi a ja si tak muzu rozsirit obzor a v lese poznat vice hub... _________________ kulihrasek, spise fotograf nez mykolog |
|
Návrat nahoru |
|
|
|