Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hloubka ostrosti - jak na to fotoaparátem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 7:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá 09. června 2006 8:51 Bob napsal:
Kompakt ... máš u něj manualní nastavení clony a času?

Právě že nemám Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 7:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

SmileSmileSmile Tak to si s tím vůbec nelam hlavu. Jediné co můžeš měnit je tedy vzdálenost objektu od objektivu a pak spoláhat na to, že se automat trefí Smile Co třeba koupit nový foťák! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Laughing Laughing Laughing No jo, ale on právě novej je! Laughing Laughing Laughing
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to jsi koupil špatně Sad
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já ne, ale moje ženská Smile Potřebovala rychle nějakej levnej digitál kvůli dovolený a tak do toho šla. I když, upřímně řečeno, já bych na nějakej pořádnej asi těžko našetřil, a tak jsem rád za to, co mám. Vlastně ještě ani nemám - přijde mi příští týden. Na druhou stranu - co jsem se o něm dočetl třeba v recenzi na Megapixelu, tak to zas takovej šmejd nebude - docela ho tam pochválili, prej že (cituji): "Je vybaven kvalitním makrem. Pojetí barev a kvalita výstupního obrázku je v této kategorii na vysoké úrovni. Perfektně dokáže zachytit světelnou náladu, která je podpořena kvalitním objektivem." Jediný mínus dostal za to, že má "pomalej autofokus", ale to stejně nevím, co to je, tak mi to snad vadit nebude. Smile Tak sem na to zvědavej Smile

Naposledy upravil Sley dne pá 09. června 2006 8:18, celkově upraveno 2 krát
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jaké je jeho ctěné jméno ... i s tituly! Smile
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nikon Coolpix L4
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmmm Sad Na fotky z dovolené jistě dobrá volba ... s focením hub to bude horší Sad ... ale jistě uděláš spoustu dobrých fotek!!! Akorát občas to udělá něco výrazně jiného než by jsi chtěl ... ale jinak nevěš hlavu ... digitály jdou strašně dolů a to i zrcadlovky ... třeba za rok za dva ... Smile
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 8:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky za povzbuzení! Hlavu rozhodně nevěším, jak už jsem napsal, jde mi hlavně o to, aby z mé fotky bylo vůbec poznat, jestli jsem vyfotil křemenáče nebo holubinku Smile Takže už se těším, jak příští víkend namažu záda a s foťákem v ruce zalehnu k houbě Smile A když nebude houba, tak ke šnekovi Laughing
xmsi

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 9:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

spravnej pristup, jak jsem psal i jinde, fotit se da se spoustou pristroju, jen se s nim musi uzivatel szit... pokud pisou ze umi makro, jiste na to prijdes...

zalezi na ucelu, ja jsem velice narocnej uzivatel a DSLR mych predstav je canon 5D, jenz ted stoji 90.000Kc, no kde bych ty prachy vzal ze, ale niz jit nechci, takze ja mam pred sebou jeste 5-6let placani se s analogem a trapnych diskuzi zde co jsem to nasel za houbu ze ani nemam fotku...

ono to klesne a ted jsem moc moc rad za kazdeho houbare zde, co si koupi byt jen kompakt a se svymi fotkami se tu pochlubi a ja si tak muzu rozsirit obzor a v lese poznat vice hub...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru