Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Vyhledávač - HLAŠTE CHYBY NA KTERÉ NARAZÍTE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 16. listopadu 2010 7:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proč se omlouvat nechápu. Díky za upozornění.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenochod

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 9:50
  Předmět: Nějaká chybová hláška
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tohle na mě dnes vybaflo.Druhý pokus o vstup na stránky už OK.Nějak se mi nedařilo sem stránku s hláškou zobrazit a tak jsem jen okopíroval text hlášky:
Všeobecná chyba

Could not query announcements information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine

SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_posts AS p, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u WHERE p.enable_title = 1 AND p.post_id = pt.post_id AND p.topic_id = t.topic_id AND p.poster_id = u.user_id UNION SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_posts AS p WHERE t.forum_id IN (13, 14) AND t.topic_time <= 1290842682 AND t.topic_poster = u.user_id AND t.topic_first_post_id = pt.post_id AND t.topic_first_post_id = p.post_id AND t.topic_status <> 2 ORDER BY 14 DESC LIMIT 0,7

Line : 271
File : fetchposts.php
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Teri

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 15:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Velmi podobnou hlášku to na mě vybaflo včera celkem 3x okolo 17. hod.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 20:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, mě to dnes vůbec nechce nahrávat fotky. Prostě vyplním text zprávy, vyberu soubor, dám připojit a když dám pak náhled, tak se mi zobrazí jen text zprávy bez fotky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 21:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už na tom pracuji. Ta první chyba (Error 12 from storage engine) je nedostatečná paměť, takže to předám hostingu, na tu druhou se kouknu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 21:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Obrázky jsou opět funkční.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 21:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK, hned jsem nahrál snímky a funguje to. Díky za rychlou opravu
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 22:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 22:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 27. listopadu 2010 21:50 Lupo napsal:
Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku.

Dík za objasnění, hlavně že to funguje. Já sám provozuji (nebo jsem provozoval) nějaké stránky na serverech tak takovéhle nedopatření znám moc dobře. Jenže mi to tentokrát opravdu nic nehlásilo - žádná chybová hláška, nic
Míra

PříspěvekZaslal: st 09. února 2011 23:08
  Předmět: Překlepy
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Několik malých detailů, kterých jsem si dnes všiml, když si označím téma jako nepřečtené objeví se tato hláška:

Tento příspěvek byl ozačen jako nepřečtený.

Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra

Klikněte zde pro návrat na obsah

V 1. řádku ve slově označen schází písmeno n
Ve 2. řádku si myslím, že je navíc předložka do

www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?mode=unread&p=49210

A po odeslání zprávy se zobrazuje též ta samá hláška s přebývající předložkou do:

Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra

http://www.damyko.info/ForumA/posting.php
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 10. února 2011 7:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ok, zkusím to nají a opravit. Díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tori
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 8:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bylo by možné odesílat vyhledávací formulář metodou GET místo POST? Pak by se dalo např. jen zkopírovat URL a odkazovat přímo na výsledky určitého vyhledávání. Hodnoty z formuláře zaberou okolo 230 znaků + vyhledávaný řetězec, to se do limitu délky URL (2038 znaků pro MSIE, 64k Firefox) vejde bohatě.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 9:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Programátorský vývoj DAMYka je bohužel na nule Sad Uvidíme jak se k tomu vyjádří Lupo.
Tori
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 16:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Stačí jen změnit tu metodu někde v šabloně formuláře. Zpracování zřejmě čte data z $_REQUEST, takže i teď je možné odkazovat na výsledky vyhledávání. Jen to dýl trvá, poskládat z formulářových polí odkaz.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 01. července 2020 11:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bohužel nemohu než konstatovat, že DAMYKO nevyhledává správně. Zkoušel jsem dvakrát aktualizovat vyhledávací databázi, ale nepomohlo to Sad Snad najdeme řešení brzo. Pokud nenajdete na DAMYKu co hledáte, zkuste to přes gooogle s použitím směrovače na damyko, tj. například:

erubescens site:http://www.damyko.info
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru