Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: út 16. listopadu 2010 7:51 |
 |
|
Proč se omlouvat nechápu. Díky za upozornění. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenochod
Založen: 31. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 9:50 Předmět: Nějaká chybová hláška |
 |
|
Tohle na mě dnes vybaflo.Druhý pokus o vstup na stránky už OK.Nějak se mi nedařilo sem stránku s hláškou zobrazit a tak jsem jen okopíroval text hlášky:
Všeobecná chyba
Could not query announcements information
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine
SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_posts AS p, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u WHERE p.enable_title = 1 AND p.post_id = pt.post_id AND p.topic_id = t.topic_id AND p.poster_id = u.user_id UNION SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_posts AS p WHERE t.forum_id IN (13, 14) AND t.topic_time <= 1290842682 AND t.topic_poster = u.user_id AND t.topic_first_post_id = pt.post_id AND t.topic_first_post_id = p.post_id AND t.topic_status <> 2 ORDER BY 14 DESC LIMIT 0,7
Line : 271
File : fetchposts.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Teri

Založen: 23. 06. 2009 Příspěvky: 800 Bydliště: Pardubice/Hradec Králové
|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 15:07 |
 |
|
Velmi podobnou hlášku to na mě vybaflo včera celkem 3x okolo 17. hod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 20:22 |
 |
|
No, mě to dnes vůbec nechce nahrávat fotky. Prostě vyplním text zprávy, vyberu soubor, dám připojit a když dám pak náhled, tak se mi zobrazí jen text zprávy bez fotky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 21:09 |
 |
|
Už na tom pracuji. Ta první chyba (Error 12 from storage engine) je nedostatečná paměť, takže to předám hostingu, na tu druhou se kouknu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 21:18 |
 |
|
Obrázky jsou opět funkční. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 21:29 |
 |
|
OK, hned jsem nahrál snímky a funguje to. Díky za rychlou opravu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 22:50 |
 |
|
Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: so 27. listopadu 2010 22:58 |
 |
|
so 27. listopadu 2010 21:50 Lupo napsal: |
Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku. |
Dík za objasnění, hlavně že to funguje. Já sám provozuji (nebo jsem provozoval) nějaké stránky na serverech tak takovéhle nedopatření znám moc dobře. Jenže mi to tentokrát opravdu nic nehlásilo - žádná chybová hláška, nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míra
|
Zaslal: st 09. února 2011 23:08 Předmět: Překlepy |
 |
|
Několik malých detailů, kterých jsem si dnes všiml, když si označím téma jako nepřečtené objeví se tato hláška:
Tento příspěvek byl ozačen jako nepřečtený.
Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra
Klikněte zde pro návrat na obsah
V 1. řádku ve slově označen schází písmeno n
Ve 2. řádku si myslím, že je navíc předložka do
www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?mode=unread&p=49210
A po odeslání zprávy se zobrazuje též ta samá hláška s přebývající předložkou do:
Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra
http://www.damyko.info/ForumA/posting.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 10. února 2011 7:19 |
 |
|
ok, zkusím to nají a opravit. Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tori Anonymní
|
Zaslal: čt 01. listopadu 2012 8:46 |
 |
|
Bylo by možné odesílat vyhledávací formulář metodou GET místo POST? Pak by se dalo např. jen zkopírovat URL a odkazovat přímo na výsledky určitého vyhledávání. Hodnoty z formuláře zaberou okolo 230 znaků + vyhledávaný řetězec, to se do limitu délky URL (2038 znaků pro MSIE, 64k Firefox) vejde bohatě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 01. listopadu 2012 9:10 |
 |
|
Programátorský vývoj DAMYka je bohužel na nule Uvidíme jak se k tomu vyjádří Lupo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tori Anonymní
|
Zaslal: čt 01. listopadu 2012 16:28 |
 |
|
Stačí jen změnit tu metodu někde v šabloně formuláře. Zpracování zřejmě čte data z $_REQUEST, takže i teď je možné odkazovat na výsledky vyhledávání. Jen to dýl trvá, poskládat z formulářových polí odkaz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 01. července 2020 11:52 |
 |
|
Bohužel nemohu než konstatovat, že DAMYKO nevyhledává správně. Zkoušel jsem dvakrát aktualizovat vyhledávací databázi, ale nepomohlo to Snad najdeme řešení brzo. Pokud nenajdete na DAMYKu co hledáte, zkuste to přes gooogle s použitím směrovače na damyko, tj. například:
erubescens site:http://www.damyko.info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|