Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frashmaker

|
Zaslal: út 07. dubna 2009 21:00 |
 |
|
Ty jsi mi Sleyi nějaký ortodoxní houbař . To u vás asi na Vánoce nechodil Mikuláš ale Mykoláš, co? ). Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" . To co jsi vypsal neznám, ale sedělo by mi to textem na Vlado Mullera jako jednu z potencionálních písniček ze seriálu "Přátelé zeleného údolí" ).
Mimochodem jestli máš rád Yes a zajímáš se o ně do takové míry, že víš že u nich hraje na kytaru Steve Howe, tak si přečti, jaký s ním mám osobní zážitek ani né rok starý ). http://www.ikalkata.cz/clanky.php?id=318 _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 14:32 |
 |
|
Schellinger má píseň v které pěje, že rád fotí houbaře!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Z.Egertová
Založen: 30. 03. 2007 Příspěvky: 142 Bydliště: Jablonné v Podještědí
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 15:17 |
 |
|
út 07. dubna 2009 21:00 frashmaker napsal: |
Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" " ).
|
Ještě Muchomůrky bílé od Plastic people. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 21:19 |
 |
|
Mimochodem jestli máš rád Yes a zajímáš se o ně do takové míry, že víš že u nich hraje na kytaru Steve Howe...
Anderson, Howe, Squire, Wakeman, Bruford... toť optimální sestava...
A Asia se mi taky líbila, i když to byl už takovej popík... ale skladby jako Sole Survivor...The Heat Goes On... The Smile Has Left Your Eyes... super... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 21:36 |
 |
|
st dubna 08, 2009 3:17 pm Z.Egertová napsal: |
Ještě Muchomůrky bílé od Plastic people. |
Nehraje to čistě náhodou Tony Ducháček = kapela Garáž !?!?!?!?!?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Z.Egertová
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 22:25 |
 |
|
Taky. On to asi hraje kdekdo, jen na YouTube je několik verzí. Ale text napsal Egon Bondy a hudbu Mejla Hlavsa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Z.Egertová
|
Zaslal: st 08. dubna 2009 22:31 |
 |
|
Aha, tak ono je to komplikovanější:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=62dc773b-0392-431a-b35d-52e56b3cccc0
Tak máš možná nakonec s tou Garáží pravdu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt 09. dubna 2009 7:05 |
 |
|
út 07. dubna 2009 21:00 frashmaker napsal: |
Ty jsi mi Sleyi nějaký ortodoxní houbař . To u vás asi na Vánoce nechodil Mikuláš ale Mykoláš, co? ). Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" . To co jsi vypsal neznám, ale sedělo by mi to textem na Vlado Mullera jako jednu z potencionálních písniček ze seriálu "Přátelé zeleného údolí" ). |
Už jsem to našel:
J.Helekal (Maximum): Od žampionu k bedle (P.Hannig/D.Čadek) 1982  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frashmaker

|
Zaslal: čt 09. dubna 2009 19:24 |
 |
|
Hannig? Ten ó velký objevitel Lucky Bílé, která ho z neznámých důvodů teď nemůže vystát? . Zkusím se nenápadně někdy po té písni podívat . Ale asi spěchat nebudu . Nejlepčí je František Janeček! ).
S tou nejlepší sestavou Yes souhlasím, a s Asii taky. Byl to pro mě asi nejlepší koncert minulého roku . Když nepočítám Rogera Waterse v Holandsku, ale to je u mě samozřejmost že byl nejlepší . Jinak V tom samém měsící Kiss i Metallica zklamání . Metal byl můj život, ale naživo jako by pro mě přestal být atraktivní... Lepší pustit doma když na to přijde _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
Zaslal: ne 12. dubna 2009 21:13 |
 |
|
tak mezi mou oblíbenou hudbu patří v lese ten klid a zpěv všech těch různých ptáčků a ať mě někdo zkusí přesvědčit o opaku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frashmaker

|
Zaslal: út 14. dubna 2009 13:11 |
 |
|
Né vždy ale je hlas přírody to pravé . Jednou jsem si takhle seděl na rybách asi v jedenáct večer, živáčka by široko daleko nikdo nenašel a najednou mi za zády dupala přerostlá nutrie ). Takový lekanec jsem do té doby nezažil . Od té doby jen jednou, kdy jsem na stejné místě šachoval s mojí sedmimetrovou boloněžkou (rozuměj dlouhý vodivý rybářskýproutek) a přede mnou do prostřed Labe blesk jako blázen . To jsem pak vzpominal na zlatý nutrie ). _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrný Ladislav
|
Zaslal: út 14. dubna 2009 23:17 |
 |
|
frashmaker:
tak to Ti věřím, to musel být šok, jak z té nutrie, tak i z blesku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: út 14. dubna 2009 23:57 |
 |
|
Blesk asi 30 m. přede mnou taky zajel do Vltavy na Orlíku, ale přesto jsem radši pro ty hlasy přírody...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frashmaker

|
Zaslal: st 15. dubna 2009 13:27 |
 |
|
Já to měl taky takových 30-40 metrů. To člověk pak chvíli nic nevidí a neslyší a myslí si, že už je po něm . Ale zas jsem zjistil, že balení věcí nemusí trvat 7 minut ale jen asi půl minuty když se chce . Žížalky z háčků jsem sice sundával až doma, slimáky co jsem měl nalezlé na vaku a v něm jsem vyhazoval až ráno když jsem sledoval slizové stopy na laminátové podlaze, a pro jednu vidličku jsem se vracel až za několik dní když jsem zjistil že chybí, ale hlavně že to dobře dopadlo  _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: čt 16. dubna 2009 0:03 |
 |
|
Já jsem tenkrát nic nebalil, ale pozoroval jsem lidi, jak prchají na všechny strany rychlostí blesku. Ta bouřka měla totiž ještě jednu dohru, praskl izolátor na stožáru VVN a jeden vodič pod napětím spadl a zůstal prověšený viset 2 - 3 metry nad stany v kempu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|