Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Oblíbená hudba houbaře
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frashmaker

PříspěvekZaslal: út 07. dubna 2009 21:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ty jsi mi Sleyi nějaký ortodoxní houbař Smile. To u vás asi na Vánoce nechodil Mikuláš ale Mykoláš, co? Smile). Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" Smile. To co jsi vypsal neznám, ale sedělo by mi to textem na Vlado Mullera jako jednu z potencionálních písniček ze seriálu "Přátelé zeleného údolí" Smile).

Mimochodem jestli máš rád Yes a zajímáš se o ně do takové míry, že víš že u nich hraje na kytaru Steve Howe, tak si přečti, jaký s ním mám osobní zážitek ani né rok starý Smile). http://www.ikalkata.cz/clanky.php?id=318

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 14:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Schellinger má píseň v které pěje, že rád fotí houbaře! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 15:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 07. dubna 2009 21:00 frashmaker napsal:
Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" Smile" Smile).

Ještě Muchomůrky bílé od Plastic people.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 21:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mimochodem jestli máš rád Yes a zajímáš se o ně do takové míry, že víš že u nich hraje na kytaru Steve Howe...

Anderson, Howe, Squire, Wakeman, Bruford... toť optimální sestava... Very Happy
A Asia se mi taky líbila, i když to byl už takovej popík... ale skladby jako Sole Survivor...The Heat Goes On... The Smile Has Left Your Eyes... super...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 21:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st dubna 08, 2009 3:17 pm Z.Egertová napsal:
Ještě Muchomůrky bílé od Plastic people.

Nehraje to čistě náhodou Tony Ducháček = kapela Garáž !?!?!?!?!??
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 22:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky. On to asi hraje kdekdo, jen na YouTube je několik verzí. Ale text napsal Egon Bondy a hudbu Mejla Hlavsa.
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: st 08. dubna 2009 22:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aha, tak ono je to komplikovanější:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=62dc773b-0392-431a-b35d-52e56b3cccc0
Tak máš možná nakonec s tou Garáží pravdu.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 09. dubna 2009 7:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 07. dubna 2009 21:00 frashmaker napsal:
Ty jsi mi Sleyi nějaký ortodoxní houbař Smile. To u vás asi na Vánoce nechodil Mikuláš ale Mykoláš, co? Smile). Jediná písnička co znám o houbách je Žampióny nadívané z filmu "Ať žijí duchové" Smile. To co jsi vypsal neznám, ale sedělo by mi to textem na Vlado Mullera jako jednu z potencionálních písniček ze seriálu "Přátelé zeleného údolí" Smile).

Už jsem to našel:
J.Helekal (Maximum): Od žampionu k bedle (P.Hannig/D.Čadek) 1982 Very Happy
frashmaker

PříspěvekZaslal: čt 09. dubna 2009 19:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hannig? Ten ó velký objevitel Lucky Bílé, která ho z neznámých důvodů teď nemůže vystát? Smile. Zkusím se nenápadně někdy po té písni podívat Smile. Ale asi spěchat nebudu Smile. Nejlepčí je František Janeček! Very Happy Smile).

S tou nejlepší sestavou Yes souhlasím, a s Asii taky. Byl to pro mě asi nejlepší koncert minulého roku Smile. Když nepočítám Rogera Waterse v Holandsku, ale to je u mě samozřejmost že byl nejlepší Smile. Jinak V tom samém měsící Kiss i Metallica zklamání Smile. Metal byl můj život, ale naživo jako by pro mě přestal být atraktivní... Lepší pustit doma když na to přijde

Patrný Ladislav

PříspěvekZaslal: ne 12. dubna 2009 21:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

tak mezi mou oblíbenou hudbu patří v lese ten klid a zpěv všech těch různých ptáčků a ať mě někdo zkusí přesvědčit o opaku Laughing
frashmaker

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 13:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Né vždy ale je hlas přírody to pravé Smile. Jednou jsem si takhle seděl na rybách asi v jedenáct večer, živáčka by široko daleko nikdo nenašel a najednou mi za zády dupala přerostlá nutrie Smile). Takový lekanec jsem do té doby nezažil Smile. Od té doby jen jednou, kdy jsem na stejné místě šachoval s mojí sedmimetrovou boloněžkou (rozuměj dlouhý vodivý rybářskýproutek) a přede mnou do prostřed Labe blesk jako blázen Smile. To jsem pak vzpominal na zlatý nutrie Smile).
Patrný Ladislav

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 23:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

frashmaker:
tak to Ti věřím, to musel být šok, jak z té nutrie, tak i z blesku Rolling Eyes
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 23:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Blesk asi 30 m. přede mnou taky zajel do Vltavy na Orlíku, ale přesto jsem radši pro ty hlasy přírody... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
frashmaker

PříspěvekZaslal: st 15. dubna 2009 13:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já to měl taky takových 30-40 metrů. To člověk pak chvíli nic nevidí a neslyší a myslí si, že už je po něm Smile. Ale zas jsem zjistil, že balení věcí nemusí trvat 7 minut ale jen asi půl minuty když se chce Smile. Žížalky z háčků jsem sice sundával až doma, slimáky co jsem měl nalezlé na vaku a v něm jsem vyhazoval až ráno když jsem sledoval slizové stopy na laminátové podlaze, a pro jednu vidličku jsem se vracel až za několik dní když jsem zjistil že chybí, ale hlavně že to dobře dopadlo Mr. Green
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 16. dubna 2009 0:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já jsem tenkrát nic nebalil, ale pozoroval jsem lidi, jak prchají na všechny strany rychlostí blesku. Ta bouřka měla totiž ještě jednu dohru, praskl izolátor na stožáru VVN a jeden vodič pod napětím spadl a zůstal prověšený viset 2 - 3 metry nad stany v kempu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru