Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Limit (počtu či velikosti?) soukromých zpráv
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 27. dubna 2011 8:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

JETHRO, jsi zešílel nebo co? Vlkodlakovi přeci nikdo nešlape po jeho znalostech!!! To tu přeci nikdo nezpochybňuje! Ale jen kvůli tomu, že má pod čepicí se zde nemůže chovat jako hulvát a nazývat ***** kohokoli, kdo mu zrovna přijde do cesty, a následně místo omluvy začít výhrůžkami. Již jsi zapoměl jaký jsi s ním měl problém? a jak jsem ho před tebou hájil? V podstatě ho hájím i dnes, ale není možné chodit někam na návštěvu a domnívat se, že tam změním pravidla chodu tím, že nebudu nic respektovat a neustále všechno porušovat .... chovat se jako ...

Pokud jde o mazání příspěvků - asi to tu smažu úplně všechno a bude svatý klid, než se pořád s někým dohadovat o tom, že normální je být na sebe slušní. Jde nám přeci o houby a né o to, abych zde mohl mluvit jako v hospodě. Kolikrát by kde kdo přednášel, kdyby svou přednášku prokládal vulgarismy a tu a tam někoho z publika počastoval nějakou nadávkou ...
To jste už zešíleli nebo co?!?!?!

Najdeš-li v seriózním atlase vulgarismy - pak je zavedem i zde, a já bez otálení předám svůj podíl "moci" nad tímto webem komukoli koho odsouhlasí Lupo a Boletus. Ale do té doby to tu bude i pro děti a tudíž bez vulgarit.

Celá situace mi je extrémně nepříjemná neb jsem myslel, že jsem tu mezi lidma, kterým jde o houby. Je mi z toho vskutku velmi smutno. Do DAMyka jsem "investival" stovky hodin svého volného času a jistě i několik mnoho tisícovek ze svého kapesného, ale nemám sebemenší problém z projektu vystoupit a předat to třeba Vlkodlakovi, bude-li to chtít alespoň třetina aktivních uživatelů ... měl to tu být prostor pro odpočinek a "seriózní" práci ... jiný prostor než jakým je nahouby.cz či houbareni.cz ... bez osobních invektiv, bez vulgarismů, ... se smysluplnými příspěvky a né jen s "fotkami z dovolené" v lese ... něco se daří/dařilo, ale jak se říká, stačí jeden blb ... (a nemyslím tím blbem nikoho konktrétního!!!) ... a z idylky je noční můra ... množství textu na toto téma přibývá = procentický obsah textu o houbách klesá = projekt ztrácí důvod proč vznikl = stavá se žumpovitým webem, v kterém jsem nikdy nechtěl a nebudu vystupovat Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lůca

PříspěvekZaslal: st 27. dubna 2011 16:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Do diskusí tohoto typu už jsem nechtěla vstupovat, ale nedá mi to, abych Ti Bobe nevyjádřila alespoň nějakou morální podporu a poděkování za všechno, co jsi pro tento projekt udělal a doufám, že ještě budeš dlouho dělat, protože pro valnou většinu uživatelů jsou houby hobby, kterému se někdo věnuje jen tak pro radost a někdo víc vědecky. V každém případě těch rozumných lidí, kterým jde především o houby, je tu pořád dost, takže to s námi prosím vydrž Wink Tak a teď , jako správný amatér, jdu hodit smrže do určovny Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 27. dubna 2011 20:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 27. dubna 2011 8:31 Bob napsal:
JETHRO, jsi zešílel nebo co?

Nemyslím si, že by Jethro zešílel - mně osobně Vlkodlakovy příspěvky taky nikterak nevadily (v soukromí mám dost podobný slovník, jako Vlkouš), nicméně chápu, že adminům tohoto webu vadit mohly... ale admin je svého webu pán, na jeho hřišti se hraje podle jeho pravidel, a tuto zásadu bez výhrad respektuji a repektovat budu. Když si budu chtít někde pokecat sprostě, půjdu jinam, než sem Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
V l k o d l a k
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 30. dubna 2011 2:51
  Předmět: Reakce na Boba
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe, pokud se mnou měl někdy kdysi Jethro problém, tak jsme si ho promptně vyřešili mezi sebou a tvoji asistenci jsme k tomu, alespoň pokud já vím, nepotřebovali. Od té doby koexistujeme na tomto světě ve vzájemném respektu a bez problémů. To se bohužel z mé strany nedá říci o jakýchkoliv cenzorech, s kterými jsem se, ať přímo nebo nepřímo, setkal v době, označované za svobodnou. Nejsme v létech osmdesátých, za časů 13. správy SNB, vůdčí úlohy Strany a Rudého práva formátu 3x velký zadek. Na každého svévolného cenzora jsem a priori maximálně alergický.

Žádné výhrůžky jsem ani soukromě ani veřejně nesdělil ani tobě ani Damyku, opravdu nevím, o čem tu píšeš. Pouze jsem zde na fóru publikoval podmínky pro užívání svých příspěvků, spolu s oznámením, že svá práva hodlám hájit.

Nemám zájem o předávání správy nad čímkoliv zdejším, stejně tak již nemám zájem na jakékoliv spolupráci. A jelikož se kvapem blíží termín, stanovený výše, jsem zvědav, jak se Damyko zachová. Na svém požadavku trvám.

Nemíním se ani omlouvat ani polemizovat s Jiřím Kohlem nebo jiným bohatýrem o tom, co se komu stane po vyslovení nějakého slova v jeho blízkosti, dokud nebudu účastníkem takové situace. Slova byla napsána, kostky jsou vrženy, je čas na činy.

Na žumpovitosti webu se podílí nejen přispívající, ale i správci, zejména jejich cenzorské temné alter-ego. Já celou věc vnímám jako spor Vlkodlak vs. Damyko, resp. zejména vrchní cenzor Bob (omlouvám se, pokud nechápu rozdělení funkcí dobře), nikoliv jako všeobecný chaos a anarchii. Ostatní uživatele k ničemu podobnému ani nevyzývám ani nenabádám. Ostatně, na jiném místě jsem ve stejný den, kdy vznikl onen "nevhodný příspěvek", Damyko pochválil.

Vlkodlak,
občanským jménem Radim Dvořák

P.S.: Za své jméno, slova ani názory se, na rozdíl od některých adminů, nestydím!
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 30. dubna 2011 14:21
  Předmět: Re: Reakce na Boba

so dubna 30, 2011 2:51 V l k o d l a k napsal:
... Nejsme v létech osmdesátých, za časů 13. správy SNB, vůdčí úlohy Strany a Rudého práva formátu 3x velký zadek. Na každého svévolného cenzora jsem a priori maximálně alergický.

Já jsem zase alergickej na podobný prohlášení a pořád nějak nechápu o co ti jde, vstupem na stránky si souhlasil s určitejma pravidlama, který ale jak se zdá jsou nad tvoje síly. Nikdo tě nikdy nenutil, aby si sem cokoliv psal, to bylo tvoje svobodný rozhodnutí a ted si tu najednou hraješ na jakýhosi "politickýho" vězně, kterýho pronásledují zlí cenzoři, ale pravda je taková, že nemáš základní návyky slušnýho chování což by nejlíp dokázalo zveřejnění některých tvých příspěvků který ti Bob, nebo i já, smazal. Asi by byla spousta lidí překvapených, (včetně tebe samotnýho, protože nevěřím že si u psaní některých příspěvků byl plně při smyslech), co dokáže někdo vyplodit za vulgarity a jiný blbosti. Trochu mě připomínáš mýho spolužáka ze základky kterej byl v deseti letech uplně geniální, akorát si neuměl umejt ruce a občas se pokálel....

Tyhle stránky vznikly od toho, aby se tu debatovalo o houbách a věcech s tím spojeným, a ne od toho aby někdo musel někoho neustále hlídat a pořád dokola mu opakovat, že neni v debatě o houbách zapotřebí mluvit sprostě a někoho furt napadat. A jestli tohle někdo neumí pochopit, tak ať sem nechodí.

Martin Kříž

PříspěvekZaslal: so 30. dubna 2011 15:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Navrhuji posílit řady administrátorů o Kristýnu Kočí. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 30. dubna 2011 23:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nehodlal jsem do to tady zasahovat ale všechny tyhle řečičky mě dožírají ať jsem měl již smazáno Laughing a dokonale Exclamation Exclamation Exclamation tak Martine jen přiléváš zbytečně drahou ropu Wink
JETHRO
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 02. května 2011 8:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

a o Škárku:-)-mycenastrum,Huml by taky hodil Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
V l k o d l a k
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 05. května 2011 22:07
  Předmět: Tak jaké je konečné slovo odpovědné osoby?

Vyhoví zdejší banda admino-cenzorů mému požadavku nebo nikoliv? Termín již vypršel, ale chápu, že slavíte Svátek práce s bolševiky, to pak prý bývají dlouhé kocoviny, tak asi nebyl čas se tomuto tématu věnovat.

Pokud se již nikdo nevyjádří, budu to považovat za vyslovení nesouhlasu resp. za snahu o nemazání.

Question
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru