Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Fotoaparáty
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 30. prosince 2006 13:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Horst: Já myslím, že máš dokonce po jistou dobu právo odstoupit od smlouvy ... možná blábolím a s něčím si to pletu, ale mzslím, že už to tak jde i u nás. V USA to do tří měsíců vrátíš a prachy zpět - mám pocit, že tak stát řeší sociální otázku - stát jim nic nedá, ale v krámě všechno půjčí SmileSmileSmile

Witch: REBEL je tuším jen označení pro US trh a možná i pro GB ... jinak viz. mé doporučení u předchozích příspěvků ... má volba je jednoznačně a bez pochybností Canon 400D + Canon 100/2.8 macro NEJLEPší POMěR CENA/VýKON na trhu. Ten setový objektiv je údajně mizerný, ale za tz prachy se jistě oplatí = bral bych ho taky. Já si ho k foťáku sice nekoupil, ale možná jsem měl ... raději jsem však místo toho koupil drátovou spousť bez které je focení hub dost opruz Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
xmsi

PříspěvekZaslal: st 03. ledna 2007 13:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

setak 18-55 ma tu vyhodu ze je temer zadarmo a muzete si osahat ohniska, po pul roce si poridite lepsi podle moznosti prasatka, ale i tak, diky velikosti cipu je DSLR i se setakem veliky skok kupredu...
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 25. ledna 2007 14:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak se mi podařilo přesvědčit šéfa, že potřebujeme pro svou práci lepší foťák než ten starej šunt, co tam máme Smile . Bohužel mi nechtěl sežrat, že nejlépe se urvané tašky ze střechy nebo vyplavená školka (dělám na magistrátě a mám na starosti mj. i fotodokumentaci pojistných událostí) vyfotí digitální zrcadlovkou za 30 papouchů Smile , ale ukecal jsem ho aspoň na Panasonic Lumix FZ 7, což je rozhodně o dost kvalitnější mašinka, než ten můj ultrakompakt od Nikonu. Už se těším, jak si ho o víkendu vyzkouším, škoda, že zrovna nerostou houby, ale to neva, budu fotit co mi přijde pod ruku Smile Smile .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
witch

PříspěvekZaslal: čt 25. ledna 2007 14:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

taky sem nasala novou masinku :O).. sice se jezuch trochu sek a misto canon 400D zabalil 350D (obj. standard 18-55mm).. ale jak jsem s nim par dni cvakala jak zbesila.. vypada to, ze si ho necham, neni to uplne marny stroj :O).. jeste se prokousat pro me novym ovladanim zrcadlovky a mozna taky budu mit uz konecne nejake hezke obrazky na koukani :O)))
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru