Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Předpověď počasí
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: ne 27. května 2007 17:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ne května 27, 2007 5:04 pm Lupo napsal:
Nahoře si mužeš vybrat jestli to chceš z určitého kraje, povodí, nebo pobočky ČHMU.

Že jsem si toho hned nevšiml. Embarassed
Ale stejně tam není všechno... Třeba v Ústeckém kraji tam z toho 26 - 27. 5. nejsou ty stanice s 16 a 24 mm (například).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 27. května 2007 21:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už několikátou bouřku se snažim ulovit blesk až před pár minutami se mi poštěstilo, včetně zásahu do hromosvodu. 8)

60.13 kB    
Chomutov, 27.5.2007
P1010581.jpg
   P1010581.jpg
jarda

PříspěvekZaslal: ne 27. května 2007 21:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 0:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Shocked To je super fotka.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 7:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak u nás na chatě to byla v sobotu pořádná průtrž i s kroupama, okapy nestíhaly, místo schodů jsem měl potok a místo verandy bazén Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 8:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 28. května 2007 7:42 Sley napsal:
... okapy nestíhaly, místo schodů jsem měl potok a místo verandy bazén Smile

Tak tomu se řiká luxus mít na chatě akvapark Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 9:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmmm, Lupo, tomu se říká synchronizace Smile Zmáčkout v takovouhle chvilku ... i kdyby si použil sekvenční focení, i tak je to klika jako hřib ... A to prý mají hromosvody rušit ... Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 10:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 28. května 2007 9:27 Bob napsal:
Hmmm, Lupo, tomu se říká synchronizace Smile Zmáčkout v takovouhle chvilku ... i kdyby si použil sekvenční focení, i tak je to klika jako hřib ... A to prý mají hromosvody rušit ... Confused

Je to sekvenčním focením, "rval" jsem to tam co paměť stačila, nějakých 350 fotek a tahle byla asi čtvrtá poslední, než mi došlo místo. Odhadem to pokryje tak 5-10% času, takže je reálná šance to tam dostat. V noci je to ale mnohem lepší, s delší expozicí se prodlužuje doba "pokrytí" tak na 50%.
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 20:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Krásný pohled na radar srážek teď ve 21:00 - jen houšť a déle !!!!!
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 21:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky na to koukám - super! Smile
jarda

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 21:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Teď jsem tam taky byl, kéž by to dopadlo. Tady minulý týden pár kapek i když se to kolem pořád honilo. Už začíná pršet, sláva! Laughing
tomomima

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 21:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

V Praze Libuši napršelo za poslední hodinu 15 mm!! Na Prahu neuvěřitelné číslo Shocked
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 21:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

U nás už zase leje, ale to neva, houby to určitě přivítají Smile
jarda

PříspěvekZaslal: po 28. května 2007 21:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tady zas už přestalo, za hodinu nebude vidět že pršelo Sad
KarelH

PříspěvekZaslal: út 29. května 2007 9:58
  Předmět: voda!!!!!!!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

v Brdech a Podbrdí lilo v sobotu, a včera před večerem byla průtrž, pak s přestávkami pršelo do nedávné chvilky i přes noc. Na to, co schází v zemi, by muselo cedit sice dva týdny, ale pro přírodu a houby to je už super.
Těším se na fleky, kde rostou různé druhy křemenáčů a kozáků a pak do toho vyrazí hřiby-zkrátka kouzelný místo (vlastně dvě). Když jsem tam byl loni, mohl jsem si vybírat a pak několik dní chodil kolem těch ponechaných hřibů. V neděli jsem přinesl první křemenáče osikové z Brd a včera mamka našla před naším domem ve vsi pod břízami kozáky. Ať si říká kdo chce, co chce, na houby musí být vlhko, to víme, ale oproti vžitým představám všech ostatních (nemyslím Vás znalé mykologie) relativně chladno. Po deštích se ochladilo a ráno bylo asi 12°C.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru