Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lesánek

Založen: 10. 08. 2007 Příspěvky: 848 Bydliště: Mrákotín, okres Jihlava
|
Zaslal: po 22. června 2009 22:04 |
 |
|
Už jsem ji letos taky několikrát cítil, ale zatím nenašel.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JETHRO Čestný člen

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 1922 Bydliště: Roudnice nad.Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fíla

Založen: 15. 02. 2008 Příspěvky: 342 Bydliště: Praha 15
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míra
Založen: 20. 04. 2009 Příspěvky: 389 Bydliště: Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 21. července 2009 8:02 |
 |
|
so 11. července 2009 17:27 Fíla napsal: |
Pořád si říkám,že jednou zkusím vzít nějaký to "vajíčko" na ochutnávku,ale zatím jsem nenašel kuráž.  |
Tak to jsme na tom stejně
V sobotu jsem zkusil navrhnout manželce, že bychom jednou mohli zkusit obalovaná "vajíčka" hadovek, že prý je to docela dobré, ale poslala mě s tím rezolutně někam...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Copajetotuto

Založen: 08. 03. 2006 Příspěvky: 127 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt 23. července 2009 17:05 |
 |
|
Tak to já už jsem dál . Už jsem ji koštoval zasyrova, jak je tady někde popsáno dřívěji. Moje zkušenost: Uzavřené vajíčko rozkrojit vejpůl, vydloubnout bílý střed a ten sežrat. Konzistence ředkvičky a chuť i zápach nevýrazné. Zkusil jsem ji očistit od slizu, abych ji mohl ochutnat i se zeleným kloboukem (ten sliz mne fakt nelákal, ačkoli vůbec nepáchl) ale po chvíli jsem to vzdal. Je to piplačka, co nikam nevede... Klidně ji v tomhle stádiu i usmažím.
_________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaS
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 28
|
Zaslal: út 28. července 2009 20:17 |
 |
|
Než budete obalovat, nezapomeňte dobře prosolit. A mně se nejvíc osvědčilo pod trojobal grilovací koření
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lesánek

Založen: 10. 08. 2007 Příspěvky: 848 Bydliště: Mrákotín, okres Jihlava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidusCZ

Založen: 06. 10. 2008 Příspěvky: 1111 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: ne 02. srpen 2009 12:48 |
 |
|
Koukám že jsou fotky řazený obráceně, už jsem myslel žes u ní tak dlouho na ty mouchy čekal
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lesánek

Založen: 10. 08. 2007 Příspěvky: 848 Bydliště: Mrákotín, okres Jihlava
|
Zaslal: ne 02. srpen 2009 12:52 |
 |
|
to ne, ale myslím, že by to i tak moc dlouho netrvalo než by se slétly. Byla čerstvá a moc voňavá
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
seekorka
Založen: 30. 07. 2009 Příspěvky: 34
|
Zaslal: st 05. srpen 2009 9:42 |
 |
|
Kdysi jsme netusili o jakou houbu jde, nasli jsme ji cestou na vlak -cili jsme byli bez určovací knihy.
Takže je chudák vyškubnutá. Rostla u jabloni a osik.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkajirka2

Založen: 31. 01. 2009 Příspěvky: 38 Bydliště: Střední Morava(Zlínsko)
|
Zaslal: čt 06. srpen 2009 21:47 Předmět: Cose kuchyňské úpravy týče... |
 |
|
Tak já jsem je skoušel smažit(vajíčka) i s částí toho slizu.A sníst se to dalo,jen to chtělo dýl posmažit a udělalo to takovou křupavou vrstvičku.Nedosmažený sliz měl zvláštní chuť,ale ne odpornou,řekl bych podivně pikantní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá 07. srpen 2009 7:21 |
 |
|
Hezky (a vtipně ) popsaný postup kulinářského zpracování hadovky smrduté i s názornými fotografiemi:
Jak jsem zachránil svět
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vyky
Založen: 11. 06. 2010 Příspěvky: 8 Bydliště: Kadaň
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikess
Založen: 08. 03. 2009 Příspěvky: 289 Bydliště: roudnice nad labem
|
Zaslal: so 07. srpen 2010 11:40 Předmět: Přidám |
 |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Powered by
phpBB © phpBB Group
Copyright © DAMyko 2005-2021, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2021, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.
Správce stránek - Site Admin:
BoLuBol