Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jarda

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: so 09. září 2006 22:34 Předmět: Utrpení doma |
 |
|
Možná že budu trochu otravovat, ale musím si postesknout.Konečně ani nic jiného dělat nemůžu. Minulou sobotu jsem coural asi 4 hod. po lese a s docela slušným výsledkem jsem se vrátil domů . Do večera mi vůbec nic nebylo , ale v neděli ráno mě probrala pekelná bolest v pravém koleni. Na nohu jsem se nemohl prakticky postavit. S nadějí že to vyléčím, jsem si začal dávat studené obklady, mazal francovkou a polykal brufen, po kterém to vždycky na chvilku povolilo. Nic se nezměnilo ,ale přesto jsem se odhodlal jít v pondělí ráno do práce. Poznámky ženských přes jejichž kancelář chodím do své:?to je tady nějakého dupání, nechcete vozit pane vedoucí, , nespěchejte tolik? a další jedůvky šly vydržet, ale noha bolela dál. Bolest malinko otupěla a koleno začalo nadějně otékat a červenat. Vydržel jsem do úterka, ale ve středu ráno, když už jsem prakticky nespal, jsem se rozhod že lidstvo nemůže dál trpět a půjdu k doktorovi. Vždycky jsem si myslel, že nejhorší je bolest zubů, ale od středy jsem změnil názor.
Na středisku jsem propotil košili než jsem se vyškrábal do prvního patra a tam mi došlo že jsem mohl jít jiným vchodem ,který je bezbariérový. V ordinaci, kde jsem nebyl alespoň 20 let, mě sestřička srdečně přivítala slovy: ?no sláva, konečně vám taky něco je? a poslala mě k doktorce. Ta, když vyslechla moje nářky a za mého ucukávání koleno prohmatala, mě (a to nelžu) úplně s radostí oznámila: ?tak jste si v tom lese sehnal zánět jako prase, to se tam teď nejmíň tři neděle nepodíváte?. No krev mě ztuhla v těle. Nakonec jsem to usmlouval do osmnáctého. Vyfasoval jsem recept na Voltaren gel, Diclofenac Duo a pokyny ? ledovat, mazat, nenamáhat, brát prášky,stahovat a byl jsem venku. Sejití dolů po schodech do lékárny byl zážitek na který taky dlouho nezapomenu. V lékárně mě obrali o 190 Kč a když jsem se došoural do auta, tak ač je to u nás přísně zakázáno, jsem si nejdřív s chutí zakouřil.
Doma jsem ihned začal s léčbou a stal se opravdový zázrak. Po namazání kolena tím gelem, bolest v 10 minutách prakticky úplně přestala! Asi začnu věřit televizním reklamám. Od té doby je to neustále lepší, koleno cítím jenom při nějakém špatném pohybu, hned bych mohl vyrazit ven. Když si uvědomím že se ještě týden ven nedostanu (kontrolor holomek chodí dost často) tak se mě dělá černo před očima. Asi se sežeru nudou. Už mě nebaví ani číst. Ještě že mě vždycky na chvilku spraví náladu prohlídka stránek o houbách na vebu i když trochu závidím. Přátelé proto pište, foťte ať je na co se dívat a co číst, já vám to po osmnáctém vrátím, nejspíš jenom tím , že si nebudu vědět rady s tím co jsem našel. Teda jestli tam něco zbude.Tak ať se vám v lese daří a bacha na kolena, kupte si preventivně Voltaren. jarda. _________________ jp. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pepa Čestný člen

|
Zaslal: so 09. září 2006 22:51 |
 |
|
Jardo já to prodělal také. Jen jsem vynechal toho doktora a šel přímo do lékárny a do tří dnů byl klid. Přeji brzké uzdravení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: so 09. září 2006 22:52 Předmět: Utrpení |
 |
|
Jó to jsem letos taky poznal jaký to je bejt doma (po deseti ne-li víc letech). Začátkem července o víkendu ze soboty na neděli jsem nemohl usnout (asi nedostatek píva), když už byly tři hodiny, rozhodl jsem se, že půjdu do lesa hned - chtěl jsem jít ráno, ale později. Vydal jsem se do hor, v autě teplíčko, v lese zima a mokrá vysoká tráva. V mokrejch věcech sem sbíral až do devíti hodin, pak jsem ještě jel na chatu a tam když už bylo vedro jsem se rachtal dost dlouho v bazénu. A za pár dní se dostavily výsledky. Felčar mektal o podezření na zápal plic, nacpal mi prášky že to bude trvat dlouho... Takže nakonec jsem byl deset dní doma na netu, lítal jsem z Damyka na Nahouby, z toho na Wikipedii, no jenže vono je to dlouhý, hrůza. Lepší je bejt zdravej, fakt že jo. Takže Jardo pěkně se uzdravuj 8) , snad budou lidi posílat příspěvky ať ti to nepřijde dlouhý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Metelka
|
Zaslal: st 13. září 2006 9:52 |
 |
|
Ahoj Jardo, soucítím s Tebou, celý víkend jsem se plahočila v lese a parádně mě chytlo koleno, ale naštěstí máme doma ten Voltaren gel a docela to pomohlo, ve čtvrtek jedu zas....Našla jsem nádherné hnízdo Lošáků jeleních, já vím, že to není žádný zázrak, ale já je viděla poprvé a moc se mi ta houba líbí, tak to za to bolavé koleno stálo...stejně jako další úlovky.Tak se hezky kurýruj,ať to ještě do toho lesa stihneš v sezóně!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: st 13. září 2006 22:59 |
 |
|
Díky za projevenou soustrast, už je to dobré, vykručel jsem vycházky. Hned dnes jsem to využil, byl docela úspěch, skoro plný košik směsky.  _________________ jp. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|