Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nastavení
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Joska

PříspěvekZaslal: út 25. července 2006 21:49
  Předmět: Nastavení
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zřejmě většina těch, kteří chodí na stránky "Nahouby", je registrována i zde. Nevím, zda podobná možnost existuje, ale rozhodně by pomohlo, pokud by po otevření tématu byl vidět rovnou obsah všech příspěvků tak, jak je to na výše uvedených stránkách.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 26. července 2006 10:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To možné není. Jde o zvyk ... každému vyhovuje něco jiného, a tak nelze hanit ani tohle ani tamto ... sledujte barvu ikonek u jednotlivých fór a témat - budou váa navádět na nové příspěvky ... jistě v tom časem najdete větší výhodu než v hromadném zobrazování ... doufám Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ivo

PříspěvekZaslal: čt 27. července 2006 23:00
  Předmět: Josko...

...mám dojem (dle Tvého dotazu), že jsi na DAMyku nový, tak se Ti pokusím nápovědět: zda lze či nikoliv si počkej na odpověď Lupa - ten tomu rozumí. Bob je sice majitelem webu, ale je spíše ideologem těchto stránek, než-li odborníkem. Skoro všichni zde přítomní pocházejí z NaHouby, ale původní server byl pro ně málo vědecký, takže "vyrobili" svůj a tudíž už z principu musí být jiný. Musím ovšem uznat, že se to Bobovi daří....
rkhonza
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 7:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ivo, dovolil bych si ti trochu oponovat. Myslím, že vznik těchto stránek byl reakcí na některé "návštěvníky" Nahouby, viz. třeba "bolak" a nemožnost zbavit se jich.
rkhonza.
Ivo

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 8:11
  Předmět: Ahoj rkhonzo

Dovol, abych i já mírně oponoval......zamezit přístupu "boláka" a podobných úchylů na Nahouby se dalo poměrně jednoduše - chtělo to jen více zatlačit na Mirka a zavést registraci - věř mi, že většina problému by zmizela. A co se týká vzniku DAMyka - je faktem, že jsem u toho nebyl, ale abych byl takříkajíc "v obraze", tak jsem si dal tu práci a přečetl si celou diskuzi na Nahoubách. To bylo počteníčko - zejména pak období, těsně před zrodem tohoto webu. Chci tím jen naznačit, že mě o motivu vzniku těchto stránek budeš těžko přesvědčovat...

PS: a já bych vlastně ani původně nereagoval, ale když ten Bob částečně mate...

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 8:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ivo, Ivo ... SmileSmile Oficiálně a poněkolikáté dávám na vědomí, že "majitelem" webu alias plný přístup k webu a jeho obsahu má pouze jedna osoba a tou je BoLuBol = Bob-Lupo-Boletus Smile Navíc bez přispěvatelů (které si netroufám vyjmenovat, protože bych strašně nerad na někoho zapoměl) by web neexistoval ... není to tedy o "majitelích" ale o nás všech, co sem chodíme Wink Já osobně jsem potěšen, že takováto "komunita" vznikla a dále se rozvíjí !

Naposledy upravil Bob dne pá 28. července 2006 8:17, celkově upraveno 1 krát
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 8:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, na nahoubách je to "počteníčko" i teď, Bolák a jeho kamarádi se činí seč mohou Smile Je mi těch stránek tak trochu líto, vždyť jsme tam všichni tak nějak začínali, ale Mippy to má evidentně na háku a bez něj s tím nikdo nic neudělá. Plno tradičních přispěvatelů odtamtud zmizelo a není se čemu divit...
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 8:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Protože hub moc není ... dám se do řeči Smile ... Ivo, v čem matu?
Ivo

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 8:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

st 26. července 2006 10:53 Bob napsal:
... sledujte barvu ikonek u jednotlivých fór a témat - budou váa navádět na nové příspěvky ...

Zde to funguje poněkud jinak, než avízuješ....

Ivo

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 9:04
  Předmět: Pro Sleye

Já si osobně myslím, že Mippy ani pořádně neví, co "způsobil". Tak jako je pro čundráka vlastní a neodmyslitelná teletina nebo celta, tak podobnou pozici si vybudovaly Mirkovy stránky ve vztahu k houbařům. To, že tam občas exhibuje nějaký individum nic nemění na tom, že je onen web hřejivý, lidský a milý. I mi je líto, že je v poslední době jaksi bez dozoru, ovšem hůl jsem nad ním zatím nezlomil...
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 9:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aha, Ivo, v tom případě je někde něco špatně ... ty u nových příspěvků nevidíš "oranžové" ikony a u přečtených "šedé" ???

Naposledy upravil Bob dne pá 28. července 2006 10:02, celkově upraveno 1 krát
Ivo

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 9:17
  Předmět: Barva ikon

Bobe, jen drobnost - v sekci "Kuchař" to nepracuje tak, jak bych si přál......
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 9:25
  Předmět: Re: Pro Sleye

pá 28. července 2006 9:04 Ivo napsal:
...hůl jsem nad ním zatím nezlomil...

Já taky ne, ale pokud se tam místo hub budou řešit Boláci, tak to asi brzo udělám. Vzpomínáš si, jaké to byly před rokem dobré stránky?
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 9:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ivo, ano o kuchařce víme, a je to na programu. Prioritou je teď však předělávka Novin ve spojitosti zinteraktivnit a snad i zatraktivnit Titulní stranu. Práce na webu je mnoho a rukou málo Smile

V tomto fóru ti to ale funguje nebo né?
Ivo

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 11:19
  Předmět: Ikony

Ano Bobe....v tomto foru to funguje, ale fakt bys mi udělal radost, kdybys mi napsal, že úpravu onoho kuchařského fóra už nic nepředběhne a že kromě avíza nových příspěvků tam i zaimplementujete "tisk receptů"...

Sleyi...dovolím si Ti napsat vnitřní poštou.....

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru