Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joska

|
Zaslal: út 25. července 2006 21:49 Předmět: Nastavení |
 |
|
Zřejmě většina těch, kteří chodí na stránky "Nahouby", je registrována i zde. Nevím, zda podobná možnost existuje, ale rozhodně by pomohlo, pokud by po otevření tématu byl vidět rovnou obsah všech příspěvků tak, jak je to na výše uvedených stránkách. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 26. července 2006 10:53 |
 |
|
To možné není. Jde o zvyk ... každému vyhovuje něco jiného, a tak nelze hanit ani tohle ani tamto ... sledujte barvu ikonek u jednotlivých fór a témat - budou váa navádět na nové příspěvky ... jistě v tom časem najdete větší výhodu než v hromadném zobrazování ... doufám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: čt 27. července 2006 23:00 Předmět: Josko... |
 |
|
...mám dojem (dle Tvého dotazu), že jsi na DAMyku nový, tak se Ti pokusím nápovědět: zda lze či nikoliv si počkej na odpověď Lupa - ten tomu rozumí. Bob je sice majitelem webu, ale je spíše ideologem těchto stránek, než-li odborníkem. Skoro všichni zde přítomní pocházejí z NaHouby, ale původní server byl pro ně málo vědecký, takže "vyrobili" svůj a tudíž už z principu musí být jiný. Musím ovšem uznat, že se to Bobovi daří.... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rkhonza Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 283 Bydliště: Solnice-Orlické hory
|
Zaslal: pá 28. července 2006 7:42 |
 |
|
Ivo, dovolil bych si ti trochu oponovat. Myslím, že vznik těchto stránek byl reakcí na některé "návštěvníky" Nahouby, viz. třeba "bolak" a nemožnost zbavit se jich.
rkhonza. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 28. července 2006 8:11 Předmět: Ahoj rkhonzo |
 |
|
Dovol, abych i já mírně oponoval......zamezit přístupu "boláka" a podobných úchylů na Nahouby se dalo poměrně jednoduše - chtělo to jen více zatlačit na Mirka a zavést registraci - věř mi, že většina problému by zmizela. A co se týká vzniku DAMyka - je faktem, že jsem u toho nebyl, ale abych byl takříkajíc "v obraze", tak jsem si dal tu práci a přečetl si celou diskuzi na Nahoubách. To bylo počteníčko - zejména pak období, těsně před zrodem tohoto webu. Chci tím jen naznačit, že mě o motivu vzniku těchto stránek budeš těžko přesvědčovat...
PS: a já bych vlastně ani původně nereagoval, ale když ten Bob částečně mate... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 28. července 2006 8:15 |
 |
|
Ivo, Ivo ...  Oficiálně a poněkolikáté dávám na vědomí, že "majitelem" webu alias plný přístup k webu a jeho obsahu má pouze jedna osoba a tou je BoLuBol = Bob-Lupo-Boletus Navíc bez přispěvatelů (které si netroufám vyjmenovat, protože bych strašně nerad na někoho zapoměl) by web neexistoval ... není to tedy o "majitelích" ale o nás všech, co sem chodíme Já osobně jsem potěšen, že takováto "komunita" vznikla a dále se rozvíjí !
Naposledy upravil Bob dne pá 28. července 2006 8:17, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá 28. července 2006 8:17 |
 |
|
No, na nahoubách je to "počteníčko" i teď, Bolák a jeho kamarádi se činí seč mohou Je mi těch stránek tak trochu líto, vždyť jsme tam všichni tak nějak začínali, ale Mippy to má evidentně na háku a bez něj s tím nikdo nic neudělá. Plno tradičních přispěvatelů odtamtud zmizelo a není se čemu divit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 28. července 2006 8:18 |
 |
|
Protože hub moc není ... dám se do řeči ... Ivo, v čem matu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 28. července 2006 8:48 |
 |
|
st 26. července 2006 10:53 Bob napsal: |
... sledujte barvu ikonek u jednotlivých fór a témat - budou váa navádět na nové příspěvky ... |
Zde to funguje poněkud jinak, než avízuješ.... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 28. července 2006 9:04 Předmět: Pro Sleye |
 |
|
Já si osobně myslím, že Mippy ani pořádně neví, co "způsobil". Tak jako je pro čundráka vlastní a neodmyslitelná teletina nebo celta, tak podobnou pozici si vybudovaly Mirkovy stránky ve vztahu k houbařům. To, že tam občas exhibuje nějaký individum nic nemění na tom, že je onen web hřejivý, lidský a milý. I mi je líto, že je v poslední době jaksi bez dozoru, ovšem hůl jsem nad ním zatím nezlomil... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 28. července 2006 9:12 |
 |
|
Aha, Ivo, v tom případě je někde něco špatně ... ty u nových příspěvků nevidíš "oranžové" ikony a u přečtených "šedé" ???
Naposledy upravil Bob dne pá 28. července 2006 10:02, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 28. července 2006 9:17 Předmět: Barva ikon |
 |
|
Bobe, jen drobnost - v sekci "Kuchař" to nepracuje tak, jak bych si přál...... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá 28. července 2006 9:25 Předmět: Re: Pro Sleye |
 |
|
pá 28. července 2006 9:04 Ivo napsal: |
...hůl jsem nad ním zatím nezlomil... |
Já taky ne, ale pokud se tam místo hub budou řešit Boláci, tak to asi brzo udělám. Vzpomínáš si, jaké to byly před rokem dobré stránky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 28. července 2006 9:33 |
 |
|
Ivo, ano o kuchařce víme, a je to na programu. Prioritou je teď však předělávka Novin ve spojitosti zinteraktivnit a snad i zatraktivnit Titulní stranu. Práce na webu je mnoho a rukou málo
V tomto fóru ti to ale funguje nebo né? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 28. července 2006 11:19 Předmět: Ikony |
 |
|
Ano Bobe....v tomto foru to funguje, ale fakt bys mi udělal radost, kdybys mi napsal, že úpravu onoho kuchařského fóra už nic nepředběhne a že kromě avíza nových příspěvků tam i zaimplementujete "tisk receptů"...
Sleyi...dovolím si Ti napsat vnitřní poštou..... _________________ Dík, Ivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|