Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
POMOZTE s červeno barevnou hřibovitou
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PANACEK

PříspěvekZaslal: pá 25. srpen 2006 17:02
  Předmět: POMOZTE s červeno barevnou hřibovitou
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

POMOZTE MI PROSIM URCIT CO JE TO ZA HOUBU DIKY

29.95 kB    
3mushrooms.jpg
   3mushrooms.jpg

26.35 kB    
2mushroom.jpg
   2mushroom.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Horst

PříspěvekZaslal: pá 25. srpen 2006 17:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To nejni vod nás, co? Zas nějaká Florida, co.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PANACEK

PříspěvekZaslal: so 26. srpen 2006 20:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

CUA HORSTE NO PRAVE TO JE TEN BROBLEM NENI OD NAS JE Z USA TADY V TOM STATE CO JSEM LIDI MOC DO LESA NECHODEJ TAK TO VYPADA ZE NEZJISTIM CO TO JE JEDINE JIT KOUPIT ATLAS CO ???

MEJ SE
Horst

PříspěvekZaslal: so 26. srpen 2006 20:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já myslim že by pomohlo projít obrázky na netu. Já se po něčem podívám. A kdybys tam u vás v Americe náhodou potkal Larryho Matejku(to je z Adéla ještě nevečeřela Very Happy )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Horst

PříspěvekZaslal: so 26. srpen 2006 20:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Podle obr na googlu je to Boletus bicolor (český název ...). www.njmyco.org ,měl by být jedlý mrkni tam.

55.45 kB    
Boletus%20bicolor.jpg
   Boletus%20bicolor.jpg
PANACEK

PříspěvekZaslal: so 26. srpen 2006 23:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

HI HORST
DIK ZA RADU KOUKNUL JSEM TAM VYPADA TO SLIBNE NEJSEM SICE ASI NEJAKEJ NADSENEC DO URCOVANI HUB SPIS CHODIM PO LESE A FOTIM TY AMICKY HOUBY ALE NENI MOC CASU A NAVIC BYLO TADY HROZNY SUCHO TAK TRI MESICE NEKAPLO A PAK PRISLY BOURKY A TO BYS NEVERIL CO TADY ROSTE VYSLOVENE O TY HOUBY CLOVEK ZAKOPAVA JEN JEN POZNAT A SNIST Laughing

JESTE JEDNOU DIKY MOC
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru