Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Bílé malinkaté něco
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Horst

PříspěvekZaslal: po 19. února 2007 14:37
  Předmět: Bílé malinkaté něco
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nevím ani kam to zařadit (měkkouš to není Question , támhleto taky ne nevim, [kdy se mi asi vrátí atlasy? Evil or Very Mad ]), šlo to špatně i vyfotit, bylo to metr nade mnou.
Pak to pls někam přehoďte ať tu nedělám nepořádek.

68.55 kB    
bílá.JPG
   bílá.JPG
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 19. února 2007 14:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Plácnu, nějaká hlívička?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 19. února 2007 14:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 19. února 2007 13:39 Bob napsal:
Plácnu, nějaká hlívička?

Já plácnu klanolístku
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 19. února 2007 15:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak, klanolíska, ta to nebude určitě, neb to nemá rozdělené lupeny. Nějaká hlívička - Hohenbuehelia by to snad mohla i být. Pokud to ale není trepkovitka. I když taková hlíva připjatá vypadá podobně.
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: po 19. února 2007 21:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po února 19, 2007 2:08 pm mat60 napsal:
I když taková hlíva připjatá vypadá podobně.

Dost podobně. Skoro přesně takhle. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 20. února 2007 9:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Na webu jsem našel, že Hlíva připjatá (Resupinatus applicatus) roste od května do srpna ... ten únor je přeci jenom trochu mimo Confused
gekko
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 21. února 2007 16:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

20. února 07, 8:37 Bob napsal:
Na webu jsem našel, že Hlíva připjatá (Resupinatus applicatus) roste od května do srpna ... ten únor je přeci jenom trochu mimo Confused

Teď je nacházím celkem často, stačí trochu propátrat vlhčí a zetlelé dřevo.
Jenom mi není zas tak úplně jasné R. applicatus vs. R. trichotis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru