Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Lošáček
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radek Doležal
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 09. září 2006 8:04
  Předmět: Lošáček
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Neznáte nebo poradíte někdo s tímto lošáčkem? Nemám ho podle čeho určit. Růst v jedlobučině s borovicí.

204.28 kB    
8.9.2006 Železné hory - PR Krkanka
lošáček 01.jpg
   lošáček 01.jpg

235.53 kB    
8.9.2006 Železné hory - PR Krkanka
lošáček 02.jpg
   lošáček 02.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: so 09. září 2006 23:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Můj tip je lošáček černý. Velmi pěkně jsou popsány v Papouškovi.
gekko
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 11. září 2006 11:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

09. září 06, 23:29 Martin Kříž napsal:
Můj tip je lošáček černý. Velmi pěkně jsou popsány v Papouškovi.

Rozhodně nejpravděpodobnější Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 11. září 2006 11:56 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jistě to bude i v publikaci "Ježaté houby" ... TH mi jí poslal a je úchvatná ... pokud si přečte tohle dříve než ho potkám: DÉKUUUJIIII. Vydala ji nějaká fakulta, ale zapoměl jsme jaká a v práci to sebou nemám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tuřín
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 11. září 2006 13:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky za pochvalu Smile Brněnská přírodověda. Ještě je jich spousta na skladě...
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 11. září 2006 15:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož gratuluji ... fakt jsem se kochal !!!! Tak nějak jsem si představoval skládací atlas ... jen chybí dírky do těch listů, aby se to dalo dát do šanonů ... no super!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 12. září 2006 9:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To jsem to včera prolétl ... a ten lošáček černý by se od všech ostatních měl odlišovat tmavou-černou dužinou - to prý nemá žádný z dvou podobných.
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 23. září 2006 14:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po září 11, 2006 11:56 Bob napsal:
Jistě to bude i v publikaci "Ježaté houby" ... TH mi jí poslal a je úchvatná ... pokud si přečte tohle dříve než ho potkám: DÉKUUUJIIII. Vydala ji nějaká fakulta, ale zapoměl jsme jaká a v práci to sebou nemám.

Bobe poslal Ti jí Luboš... Smile

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 25. září 2006 8:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Tak to se omlouvám!!! Do Brna přijedu výhledově poděkovat osobně!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru