Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Vlašský ořech
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Dendrologie - Poznáváme nejen dřeviny
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 31. října 2006 23:54
  Předmět: Vlašský ořech
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já vím, že to sem nepatří, ale risknu to. Embarassed Neporadil by mi někdo, kdy je nejvhodnější doba na prořezání ořešáku? Jde mi o to, aby z něj pak půl roku nevytékala míza.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 01. listopadu 2006 9:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já je obyčejně řežu v červnu. Pak moc nebrečí. Pokud vím, tak se to má dělat v období růstu, když již mají přírůsty cca 20 cm.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 03. listopadu 2006 12:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky za radu! To jenom potvrzuje mou zkušenost. Na rady "odborníků" jsem ho jednou prořezal po opadu listí, když už údajně netlačí mízu a pak mi brečel až do jara. Nechtěl jsem teď stejnou chybu zopakovat a vidím, že jsem dobře udělal. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Dendrologie - Poznáváme nejen dřeviny Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru