Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martin Kříž

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 14. listopadu 2006 17:48 Předmět: DAMyko |
 |
|
Teď mě napadlo, že tu nikdo neoslavil roční existenci DAMyka...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
witch

Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
|
Zaslal: út 14. listopadu 2006 18:09 |
 |
|
no prosim! to by se melo oslavit, co.. to prece je duvod k oslave.. rok je dost dlouha doba na to, aby web po svem vzniku bud rozkvetl.. nebo zvadnul..
a tady to kvete, rekla bych.. :O>
_________________ witch mish <:3~
Naposledy upravil witch dne út 14. listopadu 2006 23:05, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojta

|
Zaslal: út 14. listopadu 2006 19:38 Předmět: DAMyko |
 |
|
Tož,na jeho zdraví,ale hlavně na zdraví všech,kteří byli u jeho narození a s malého batolete vychovali ročního junáka,který se má čile k světu a aby těch let bylo alespoň tolik co mám já,připíjím mu moravskou slivovicí,kdo chce ať se přidá,naleji všem!Tak na zdraví,oslavenče!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: út 14. listopadu 2006 22:43 |
 |
|
Jejda, toho jsem si ani nevšimnul . První je tu registrován Bob jako "blbek58" a to 4.11.2005. Já jsem se tu vyskyt až 8.11. To bylo ještě na původní adrese "houby.blbekchem.cz". Dodneska si pamatuju Bobovu hlášku: "Mám to smazat, nebo to rozjedem?". Od té doby se to tu díky vašim nápadům dost změnilo, přibyl úvodní portál, fóra tu běží už tři a plánuje se čtvrté - mezinárodní, máme vlastní doménu, kalendář, chat, počasí, Bobova sekce o ryzcích a spoustu drobností o které byl původní web doplněn.
V současnosti se může zdát, že tvorba webu tak trochu spí, ale opak je pravdou. V některých směrech jsme narazili na technické i lidské hranice hostingu tohoto webu a proto právě probíhá jeho přesun někam jinam. Pokud to dobře dopadne, ani nezjistíte, že jste někde jinde. Ale vlastně zjistíte ... hned na titulní straně je připravena nová verze počasí s odkazy na srážkoměrné stanice ČHMÚ, bude více prostoru pro Vaše fotografie, takže už by se nemělo stát, že uvidíte hlášku "kvóta příloh překročena". Bude toho víc, ale abych nevykecal všechno ... zbytek si nechám jako překvapení
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: út 14. listopadu 2006 22:51 |
 |
|
Připojuji se - a přeji DAMYKU spoustu dalších skvělých přispěvatelů, kteří se rádi podělí o svoje znalosti, zkušenosti a zážitky z lesa i mimo něj, a kteří tento web obohacují. Dík Vám všem.
_________________ Jirka Kohl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jurášek

|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 0:34 |
 |
|
Vše nejlepší, ať vzkvétá a roste DAMyko !
_________________ Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Doležal Čestný člen
Založen: 16. 07. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Smrkový Týnec (okr. Chrudim)
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 7:59 |
 |
|
Vše NEJ Damyku do dalších let.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
InKaso
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 8:22 |
 |
|
Na jeden rok činnosti je to opravdu veliký kus práce všech nadšenců, kteří zde pravidelně přispívají a kteří naplnili fóra kvalitními příspěvky a fotografiemi. Dnes je z těchto stránek studnice mykologického poznání, která nemá v českých zemích obdoby (platí i pro Slovcensko a Polsko).
S radostí ze svých šedin smekám klobouk před všemi, kteří na tom mají lví podíl zásluh. Pokud se v následujícím roce povede "jen" 50% toho co v tomto roce, bude to rovněž velký úspěch. A hlavně, ať nám houby v příštím roce rostou houby alespoň tak jak v letošním.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 10:12 |
 |
|
joj Já jsem to zaspal myslel jsem totiž, že listopad je měsíc číslo 10 a tak jsem se mylně domníval, že mám měsíc čas. Chtěl jsem sepsat nějaké hodnocení toho co se tu za rok odehrálo ... jenže, když jsem to zaspal ... hodně jste toho tu již napsali ... co říct víc?
Dlouho jsem si přál, aby takovýto web existoval ... děkuji všem kdo ho tu "pro mne" vytváří. Jsem rád, že existuje tolik lidí, kteří chtějí budovat "hodnoty" ...
Doufám, že přesun proběhne do konce roku, a že k vánocům dostane ty fajnovosti, které pro vás Lupo naprogramoval.
Čím více je informací na DAMyku, tím méně sleduji zprávy z domova i zahraničí ... a je mi lépe
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 10:36 |
 |
|
Také gratuluji k narozeninám a děkuji všem těm, kdo svými příspěvky dělají tento web jedním z mých nejoblíbenějších i těm, kdo mi pomáhají s naplňováním kuchařky
Standa
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 676 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 11:59 |
 |
|
Také se připojuji ke gratulaci a dík za poučení, nápady,zábavu i inspiraci.
_________________ jp. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luboš Čestný člen
|
Zaslal: st 15. listopadu 2006 21:25 |
 |
|
Vidím, že už bylo prakticky vše napsáno, takže i já přeji Damyku vše nej.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kraken Čestný člen

Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: čt 16. listopadu 2006 1:52 |
 |
|
Taky se připojuji s gratulací a s přáním mnoha dalších plodných let a s díky všem, kteří se zasloužili o částečné rozšíření mých omezených obzorů.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
umelec

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|