Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
DAMyko
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 14. listopadu 2006 17:48
  Předmět: DAMyko
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Teď mě napadlo, že tu nikdo neoslavil roční existenci DAMyka... Surprised Surprised Exclamation Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
witch

PříspěvekZaslal: út 14. listopadu 2006 18:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Shocked no prosim! to by se melo oslavit, co.. to prece je duvod k oslave.. rok je dost dlouha doba na to, aby web po svem vzniku bud rozkvetl.. nebo zvadnul..
a tady to kvete, rekla bych.. :O> Wink

Naposledy upravil witch dne út 14. listopadu 2006 23:05, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vojta

PříspěvekZaslal: út 14. listopadu 2006 19:38
  Předmět: DAMyko

Tož,na jeho zdraví,ale hlavně na zdraví všech,kteří byli u jeho narození a s malého batolete vychovali ročního junáka,který se má čile k světu a aby těch let bylo alespoň tolik co mám já,připíjím mu moravskou slivovicí,kdo chce ať se přidá,naleji všem!Tak na zdraví,oslavenče! Smile Very Happy
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 14. listopadu 2006 22:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jejda, toho jsem si ani nevšimnul Embarassed . První je tu registrován Bob jako "blbek58" a to 4.11.2005. Já jsem se tu vyskyt až 8.11. To bylo ještě na původní adrese "houby.blbekchem.cz". Dodneska si pamatuju Bobovu hlášku: "Mám to smazat, nebo to rozjedem?". Od té doby se to tu díky vašim nápadům dost změnilo, přibyl úvodní portál, fóra tu běží už tři a plánuje se čtvrté - mezinárodní, máme vlastní doménu, kalendář, chat, počasí, Bobova sekce o ryzcích a spoustu drobností o které byl původní web doplněn.

V současnosti se může zdát, že tvorba webu tak trochu spí, ale opak je pravdou. V některých směrech jsme narazili na technické i lidské hranice hostingu tohoto webu a proto právě probíhá jeho přesun někam jinam. Pokud to dobře dopadne, ani nezjistíte, že jste někde jinde. Ale vlastně zjistíte ... hned na titulní straně je připravena nová verze počasí s odkazy na srážkoměrné stanice ČHMÚ, bude více prostoru pro Vaše fotografie, takže už by se nemělo stát, že uvidíte hlášku "kvóta příloh překročena". Bude toho víc, ale abych nevykecal všechno ... zbytek si nechám jako překvapení Mr. Green
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 14. listopadu 2006 22:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Připojuji se - a přeji DAMYKU spoustu dalších skvělých přispěvatelů, kteří se rádi podělí o svoje znalosti, zkušenosti a zážitky z lesa i mimo něj, a kteří tento web obohacují. Dík Vám všem. Very Happy
Jurášek

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 0:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vše nejlepší, ať vzkvétá a roste DAMyko ! Rolling Eyes
Horst

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 1:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to je tedy co slavit! Všechno nejlepší Damyku i nám všem!!!

Věděl jsem že si Damyko zaslouží i menší propagaci http://cs.wikipedia.org/wiki/Damyko.info

Avšak pozor na oslavy !!!

59.89 kB    
Hlavně to nepřehnat.jpg
   Hlavně to nepřehnat.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Radek Doležal
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 7:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vše NEJ Damyku do dalších let.
InKaso

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 8:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Na jeden rok činnosti je to opravdu veliký kus práce všech nadšenců, kteří zde pravidelně přispívají a kteří naplnili fóra kvalitními příspěvky a fotografiemi. Dnes je z těchto stránek studnice mykologického poznání, která nemá v českých zemích obdoby (platí i pro Slovcensko a Polsko).
S radostí ze svých šedin smekám klobouk před všemi, kteří na tom mají lví podíl zásluh. Pokud se v následujícím roce povede "jen" 50% toho co v tomto roce, bude to rovněž velký úspěch. A hlavně, ať nám houby v příštím roce rostou houby alespoň tak jak v letošním.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 10:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Smile joj Smile Já jsem to zaspal Smile myslel jsem totiž, že listopad je měsíc číslo 10 a tak jsem se mylně domníval, že mám měsíc čas. Chtěl jsem sepsat nějaké hodnocení toho co se tu za rok odehrálo ... jenže, když jsem to zaspal ... hodně jste toho tu již napsali ... co říct víc?

Dlouho jsem si přál, aby takovýto web existoval ... děkuji všem kdo ho tu "pro mne" vytváří. Jsem rád, že existuje tolik lidí, kteří chtějí budovat "hodnoty" ...

Doufám, že přesun proběhne do konce roku, a že k vánocům dostane ty fajnovosti, které pro vás Lupo naprogramoval.

Čím více je informací na DAMyku, tím méně sleduji zprávy z domova i zahraničí ... a je mi lépe Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 10:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Také gratuluji k narozeninám a děkuji všem těm, kdo svými příspěvky dělají tento web jedním z mých nejoblíbenějších i těm, kdo mi pomáhají s naplňováním kuchařky Smile
Standa
jarda

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 11:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Také se připojuji ke gratulaci a dík za poučení, nápady,zábavu i inspiraci. Laughing
Luboš
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 15. listopadu 2006 21:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vidím, že už bylo prakticky vše napsáno, takže i já přeji Damyku vše nej. Very Happy Very Happy Very Happy
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 16. listopadu 2006 1:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky se připojuji s gratulací a s přáním mnoha dalších plodných let a s díky všem, kteří se zasloužili o částečné rozšíření mých omezených obzorů. Laughing Laughing Laughing
umelec

PříspěvekZaslal: pá 17. listopadu 2006 20:16
  Předmět: rok

Pro pamětníky:zakladatelka Damyka Wink

21.82 kB    
12376.jpg
   12376.jpg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru