Zaslal: čt 21. prosince 2006 9:50 Předmět: P.F. 2007
Přátelé, kamarádi, bratři ... Moc si na podobné proslovy nepotrpím, a tak ani nevím jestli je letos PF 2006 nebo PF 2007. Jelikož mám raději optimistický pohled v před, píši 2007
Chtěl jsem vám všem registrovaným i náhodným návštěvníkům popřát vše nejlepší do nadcházejícího roku a příjemné prožití vánočních svátků. Přeji vám, aby jste svátky prožili v klidu a pohodě, poblíž těch, o které stojíte, poblíž těch, kteří vám pomohou stát, když zrovna nemáte moc sil.
Je mi nesmírným potěšením a ctí, že jsem lidi jako jste vy mohl poznat alespoň po internetu. Jsem rád, že se nám daří budovat naše společné místo ve virtuálním světě. Místo, kde panuje klid a mír, vzájemný respekt a úcta. Místo, které není zasaženo agresivitou, vulgárností a marností, s kterou se setkáváme ve světě reálném na každém kroku každý den. Děkuji!
Naposledy upravil Bob dne út 09. ledna 2007 13:35, celkově upraveno 1 krát
Zaslal: čt 21. prosince 2006 13:39 Předmět: Re: P.F. 2007
Díky Bobe a nápodobně i všem ostatním. Aby to tady nebylo moc sentimentální, dovolím si přidat to, co mi dnes přišlo s přáním do práce :
MÁM DOST TŘETÍHO TISÍCILETÍ PROTOŽE:
1. se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu.
2. ptám se svých kolegů vedle u stolu e-mailem, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví e-mailem 'O.K. Dej mi ještě pět minut'.
3. mám 15 různých telefonních čísel, abych se dovolal svojí tříčlenné rodině.
4. denně v práci hovořím s lidmi z jiného kontinentu, ale ještě jsem si letos nepopovídal(a) se svým sousedem.
5. si koupím nový počítač a za týden je zastaralý.
6. důvod, proč ztrácím kontakt se svými přáteli je, že ovládám jejich e-mailové adresy.
7. již neznám tarif za poštovní známku.
8. většinu vtipů, které znám, jsem četl(a) v e-mailech.
9. uvádím jméno firmy, když jsem večer doma a zvednu telefon.
10. z domova se pokouším volat přes nulu.
11. jdu do práce za tmy a za tmy se vracím domů.
12. mí rodiče o mně říkají: 'pracuje s počítačem'.
13. čtu si tento článek a neustále přikyvuji.
14. právě přemýšlím, komu můžu tuto zprávu dále poslat.
Už nepřemýšlím. Prostě jsem zadal tuto adresu...
a o tom to je.... že to je tak _________________ jp.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory