Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Soutěžní fotografie sezóny 2006: Hodnocení fotek
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 22. února 2007 13:03
  Předmět: Soutěžní fotografie sezóny 2006: Hodnocení fotek
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe, nešlo by nějak udělat, abych při hodnocení fotky třeba Karla viděl všechna svá předchozí hodnocení? Takhle musím furt někam proklikávat, abych se nesek a nedal Karlovi víc bodů než třeba Ivanovi, protože se mi jeho fotka při srovnání líbí míň?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 22. února 2007 17:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

to bohužel nedokážu Sad Zkus to hodnotit tak nějak "poctivě" a bude to OK. Já mám ten samý problém Smile On ten rozptyl 0-100 je asi moc veliký, ale loni to mnohým nestačilo (0-5) a tak je to letos 0-100 ... asi moc Smile Vím asi o co ti jde a jak píšu mám taky problém, kdybych měl fotky vedle sebe, tak jejich pořadí bude jiné, než když je hodnotím odděleně. ... smiřme se s tím, svět není dokonalý, hodnocení je stejně subjektivní a řekněme, že je i ovlivněno momentálním rozpoložením. Prostě dnes bych dal 80 zítra 90 a pozítří 70 ... dramatické rozdíly v tom snad nebudou, tedy pokud jde o hodnocení jednoho člověka. Samosebou mezi hodnotiteli budou velké! a tak to má být !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 8:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

O.K.
Jo, Bobe, nevím jestli to již bylo někde řečeno, ale: Hodnotit fotky můžou všichni, nebo jen ti, co sami dodali fotku do soutěže?
A ještě něco - mám v soutěži pouze jednu fotku, nemoh bych tam ještě jednu přidat? Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 10:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Všichni !!! Všichni !!! Ouplně všichni !!! ... Od neregistrovaných to možná započítávat nebudem (nelze pohlídat regulérnost), ale vyjádřit se samosebou mohou !!! a je to vítáno. Započítávat se jistě budou hlasy všech registrovaných, tj. nejen soutěžících.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 11:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A co ta fotka? Můžu přidat? Very Happy
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 11:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

nerozumím.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 11:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Každej má v soutěži 2 fotky a já jenom jednu Sad
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 11:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Smile Času bylo dost. Uzávěrka byla dokonce posunuta o týden ... pozdě bycha honiti ... Teď už by to bylo trochu asi pozdě .... jéééé, tááák si jíííí tam šoupni, já to pak hned zedituji, ale ty si pohlídej, aby ti co už pro tebe hlasovali hlasovali ještě zpětně i pro tu druhou.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 12:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky - já ji poslat chtěl, ale poté, co jsem poslal tu václavku, se tady strhla vášnivá debata o modrým listí a jak na něj, že jsem na to zapomněl... Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 12:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Smile Já jsem tu tvou václavku ještě nehodnotil, ale mne se ten název líbí a dává tomu modrému listí punc záměru Smile Soutež není o dokumentační fotografii, ale o fotografii houby ... myslím, že hodnocení budou velmi velmi kolísat práve podle toho jak to ten či onen hodnotitel pojme Smile
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 12:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už jsem to tam přidal, tak mi to prosím nějak zedituj...
witch

PříspěvekZaslal: pá 23. února 2007 17:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

hm.. tak jsem narazila na stejny problem jako sley.. znamkovala jsem cast vcera, cas dnes.. a kdyz se dnes koukam na znamkovani vcerejsi v porovnani se znamkovanim dnesnim, taky si rikam, ze by byla parada videt fotky pekne pohromade .. ciste pro zachovani jakehosi spravedliveho pomeru pri znamkovani..
ale je mi jasne, ze technicky je to asi neproveditelna vec (nebo minimalne hodne narocna.. tudiz neremcam :O).. jen hlasim, co mi leti hlavou..

halt jsem musela sem tam do meho vcerejsiho znamkovani stournout a lehce poopravit asi 2-3 znamkovani.. snad to neva, v pravidlech tusim nebylo nic o tom, ze se to nesmi menit.

Lupo to asi udelal chytre, nejdriv komenty, srovnat v hlave a pak body. tak priste asi zvolim podobnou techniku.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru