Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt 22. února 2007 13:03 Předmět: Soutěžní fotografie sezóny 2006: Hodnocení fotek |
|
|
Bobe, nešlo by nějak udělat, abych při hodnocení fotky třeba Karla viděl všechna svá předchozí hodnocení? Takhle musím furt někam proklikávat, abych se nesek a nedal Karlovi víc bodů než třeba Ivanovi, protože se mi jeho fotka při srovnání líbí míň? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 22. února 2007 17:04 |
|
|
to bohužel nedokážu Zkus to hodnotit tak nějak "poctivě" a bude to OK. Já mám ten samý problém On ten rozptyl 0-100 je asi moc veliký, ale loni to mnohým nestačilo (0-5) a tak je to letos 0-100 ... asi moc Vím asi o co ti jde a jak píšu mám taky problém, kdybych měl fotky vedle sebe, tak jejich pořadí bude jiné, než když je hodnotím odděleně. ... smiřme se s tím, svět není dokonalý, hodnocení je stejně subjektivní a řekněme, že je i ovlivněno momentálním rozpoložením. Prostě dnes bych dal 80 zítra 90 a pozítří 70 ... dramatické rozdíly v tom snad nebudou, tedy pokud jde o hodnocení jednoho člověka. Samosebou mezi hodnotiteli budou velké! a tak to má být !!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 23. února 2007 8:34 |
|
|
O.K.
Jo, Bobe, nevím jestli to již bylo někde řečeno, ale: Hodnotit fotky můžou všichni, nebo jen ti, co sami dodali fotku do soutěže?
A ještě něco - mám v soutěži pouze jednu fotku, nemoh bych tam ještě jednu přidat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 23. února 2007 10:59 |
|
|
Všichni !!! Všichni !!! Ouplně všichni !!! ... Od neregistrovaných to možná započítávat nebudem (nelze pohlídat regulérnost), ale vyjádřit se samosebou mohou !!! a je to vítáno. Započítávat se jistě budou hlasy všech registrovaných, tj. nejen soutěžících. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 23. února 2007 11:00 |
|
|
A co ta fotka? Můžu přidat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 23. února 2007 11:04 |
|
|
nerozumím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 23. února 2007 11:07 |
|
|
Každej má v soutěži 2 fotky a já jenom jednu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 23. února 2007 11:50 |
|
|
Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Času bylo dost. Uzávěrka byla dokonce posunuta o týden ... pozdě bycha honiti ... Teď už by to bylo trochu asi pozdě .... jéééé, tááák si jíííí tam šoupni, já to pak hned zedituji, ale ty si pohlídej, aby ti co už pro tebe hlasovali hlasovali ještě zpětně i pro tu druhou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 23. února 2007 12:27 |
|
|
Díky - já ji poslat chtěl, ale poté, co jsem poslal tu václavku, se tady strhla vášnivá debata o modrým listí a jak na něj, že jsem na to zapomněl... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
|
Zaslal: pá 23. února 2007 12:33 |
|
|
Já jsem tu tvou václavku ještě nehodnotil, ale mne se ten název líbí a dává tomu modrému listí punc záměru Soutež není o dokumentační fotografii, ale o fotografii houby ... myslím, že hodnocení budou velmi velmi kolísat práve podle toho jak to ten či onen hodnotitel pojme |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
|
Zaslal: pá 23. února 2007 12:34 |
|
|
Už jsem to tam přidal, tak mi to prosím nějak zedituj... |
|
Návrat nahoru |
|
|
witch
Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
|
Zaslal: pá 23. února 2007 17:51 |
|
|
hm.. tak jsem narazila na stejny problem jako sley.. znamkovala jsem cast vcera, cas dnes.. a kdyz se dnes koukam na znamkovani vcerejsi v porovnani se znamkovanim dnesnim, taky si rikam, ze by byla parada videt fotky pekne pohromade .. ciste pro zachovani jakehosi spravedliveho pomeru pri znamkovani..
ale je mi jasne, ze technicky je to asi neproveditelna vec (nebo minimalne hodne narocna.. tudiz neremcam :O).. jen hlasim, co mi leti hlavou..
halt jsem musela sem tam do meho vcerejsiho znamkovani stournout a lehce poopravit asi 2-3 znamkovani.. snad to neva, v pravidlech tusim nebylo nic o tom, ze se to nesmi menit.
Lupo to asi udelal chytre, nejdriv komenty, srovnat v hlave a pak body. tak priste asi zvolim podobnou techniku. _________________ witch mish <:3~ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|