Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Má to takhle fungovat?
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 01. prosince 2006 23:16
  Předmět: Má to takhle fungovat?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Využil jsem možnost přepsání souboru novější verzí. Jednalo se o čtvrtou fotografii v příspěvku. Předpokládal jsem, že dojde jen k přepsání souboru a na pořadí se nic nezmění. V náhledu bylo vše v pořádku, ale po odeslání se vyměněná fotka přeskupila na první místo a tím došlo ke zmatení odpovědí k jednotlivým fotkám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 02. prosince 2006 1:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Fungovat by to tak jistě nemělo, ale je to opravdu tak. Kouknu podle čeho se ty fotky řadí, možná by s tím šlo něco udělat.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 9:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

tohle potvrzuji ... to se mi take stalo ... nechla jsem to plavat. Ale s ohledem na zobrazovaní prvního obrázku na titulce v případě postnutí by to mohlo dělat neplechu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 10:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Řadí se to podle datumu a času vložení souboru .... nejnovější nahoře, možná by šlo ponechat při změně původní hodnotu.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 10:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A proč !?!? Proč se to vůbec řadí !?!?!? Vymaž to řazení úplně a bude klid SmileSmile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 10:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Shocked Shocked Shocked No to raději ne Mr. Green to by byl "dobrej" chaos
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 11:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proč by to byl chaos? Vždyť na řazení příspěvku jako takového to mít vliv nebude - nebo jo?! ... dovedu si ale představit, že je to napsaný tak, že to "nelze" odstranit Smile
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 14:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jednoduchý příklad: Autor napíše "Na první fotce mám čepičatku a pod ní je opeňka". Dovedeš si představit co by to znamenalo, pokud by pořadí příloh nebylo pevně dáno? Můžeš namítnout, že to bude vždy v pořadí v jakém je to uloženo v databázi, ale nikdo ti nezaručí, že po nějaké reindexaci, komprimaci, obnově ze zálohy či změně nastavení SQL serveru zůstane toto pořadí v databázi zachováno.

Ideální by bylo ten čas při výměně obrázku jednoduše ponechat původní a tím by mělo být zachováno pořadí příloh. Pokud mi ovšem neuniká nějaká situace při které by to bylo naopak naškodu.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 14:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi jsem se nějak špatně vyjádřil a nebo jsem špatně pochopil co jsi napsal, protože jsem s tím tvým příspěvkem zcela ve shodě SmileSmile tj. zachovat pořadí bez ohledu na datum vkladu ... to co navrhuješ je řešení ... vedle těch voleb co udělat s přílohou by se ještě objevilo tlačítko "Zachovat původní datum (pořadí)" a bylo by to vcelku snadno vyřešeno Smile
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 04. prosince 2006 15:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Funkce přidána 8)

PS: Pokud by to zlobilo, napište
witch

PříspěvekZaslal: po 11. prosince 2006 13:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

zda se, ze mam mensi trablik...

prihlasim se.. v pravem okne prehledu neprectenych prispevku si kliknu na jejich prehled.. kouknu na jeden novy prispevek.. kliknu na volbu "domovska stranka" a kopne me to na hlavni stranku.. ovsem tvari se to, ze me to odhlasilo... v prehledu prihlasenych uzivatelu jsem porad, ale pokud odtud jdu na "forum", oznacuje mi to za neprectene i nekolik dni stare prispevky, ktere jsem uz davno shledla..

pri tom v okne adresy webu preskakuje www.gigahosting/~damyko... a www.damyko.info...

Question

Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 11. prosince 2006 13:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mně to dneska dělá to samý - musím se furt přihlašovat... Sad
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 11. prosince 2006 14:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Určitě to souvisí s dokončováním přesunu. Vydržet brzy už bude po trampotách Smile
witch

PříspěvekZaslal: po 11. prosince 2006 14:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 11. prosince 2006 12:27 Bob napsal:
Určitě to souvisí s dokončováním přesunu. Vydržet brzy už bude po trampotách Smile

takze to je vlastne dobree znameniii Wink Exclamation

Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 11. prosince 2006 17:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob to trefil úúúúplně přesně. V tu chvíli probíhala změna DNS serveru a tak mohlo dojít k nějaké nepleše. Už zbývají jen dva poslední kroky.
- změnit na DNS serveru pár čísílek, abysme chodili přímo sem a ne přes "Dobrou"společnost.
- přejmenovat web na damyko.info "a jedem !!!"
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru