Někdo tady na úvodní stránce shání hvězdovky a neumí se podepsat. Tahle s dlouhým krkem rostla u České Třebové,
To se neumím podepsat já ... já tam podepsaný jsem, ale ono se to na titulce neukazuje Myšlenka je toho okénka taková, že momentálně není žádná a hladá se nějaké využití a zejména pak třeba i někdo, kdo by chtěl mít na starosti jeho pravidelné aktualizace. Zkusil jsem ho využít takto. Ještě snad ... není to příspěvek jako ostatní, jde spíše o takový "hlas tohoto webu" ... vysvětlit to snad ani nelze, ale DAMyko je otevřený web, jehož tvář může do značné míry měnit každý kdo má o to zájem ... takže pokud máš nějakou myšlenku ... sem s ní!!
P.S.: Dopodepsal jsem se tam ručně
Naposledy upravil Bob dne pá 17. srpen 2007 9:32, celkově upraveno 1 krát
A ty hvězdovky jsou krásný !!!! Přesunu do DAtlasu, upravím "výzvu" na titulce ... pak už jen vytvoříme klíč, zřídíme téma rodu ... a zase jsme o krůček blíže k nedosažitelnému cíli
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory