Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: út 12. června 2007 12:27 Předmět: Chystané změny na DAMyku |
 |
|
Tož, možná někomu přijde, že se tu nic nezměnilo ... to je na jednu stranu dobře ... změnilo se toho již mnoho a další změny se chystají. Možná bude fajn, když o tom budete informováni dopředu a nějak se k tomu vyjádříte - ono je totiž nesmírně důležité znát názory ostatních.
1. Lišty s tlačítkama - druhý řádek stránky
a) Tyto lišty budou stejné ve všech fórech, tj. Atlas, Kuchař i Fórum.
b) Preferuji, aby tato lišta - menu - bylo i v zápatí stránky.
c) Tlačítka budou "stejná" pro prihlášené i nepřihlášené uživatele s tím rozdílem, že nepřihlášení budou mít některá tlačítka šedá = nefunkční.
Přínos: Zbavíme se anarchie, kdy lišta vypadá "každou chvíli" jinak, a nebudeme muset rolovat stránku nahoru, aby jsme klikli na Menu - já nejčastěji roluji pro tlačítko Hledat.
2. Pod lištou Menu budou přerovnány "tlačítka" (=klikací texty) a nějaké přibudou.
a) informace Naposledy jste zde byl út června 12, 2007 10:53 am, a Právě je út června 12, 2007 12:19 pm budou odstraněny neb zbytečně zabírají místo a byly zajímavé pouze v momentě přihlášení - zobrazují se po přihlášení. A datum s časem má každý v liště svého operačního systému. Tlačítko Obsah fóra DAMyko ukazuje samo na sebe a ještě dubluje tlačítko Fórum v liště Menu = bude odstraněno.
b) do uvolněného místa přijdou klikací texty: Zobrazit nepřečtené příspěvky, Zobrazit vaše příspěvky, Zobrazit příspěvky bez odpovědí, Zobrazit moje příspěvky, Sledovat odpovědi na toto téma. Navrhněte vlastní sadu.
Přínos: Více místa, přehlednější, další funkce.
3. a to je pecka největší ... myslím, že už víme jak udělat "offline" verzi DAMyka. Jsem přesvědčen, že do konce roku vytvoříme skript, který napíše HTML web spustitelný na vašem PC bez připojení k síti. Samosebou to nebude DAMyko jako takové, ale pouze Atlas a Kuchař. Distribuované i spustitelné na CD, možná i jako download, stránky v tisknutelné verzi. Tedy ... máte o to zájem?
Přínos: DAMyko do každé rodiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 18. června 2007 23:48 |
 |
|
Pro začátek začněme s něčím jednodušším, řazení témat ve fóru už není přes otravná výběrová políčka, ale pře klasické šipečky nahoru/dolu. Pro upřesnění, šipečka ukazuje směr abecedy, nebo směr plynutí času u datumů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: so 30. června 2007 22:04 |
 |
|
A stejné šipečky jsem přidal i do rejstříku Atlasu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po 02. července 2007 14:12 Předmět: Re: Chystané změny na DAMyku |
 |
|
út června 12, 2007 12:27 pm Bob napsal: |
3. a to je pecka největší ... myslím, že už víme jak udělat "offline" verzi DAMyka. Jsem přesvědčen, že do konce roku vytvoříme skript, který napíše HTML web spustitelný na vašem PC bez připojení k síti. Samosebou to nebude DAMyko jako takové, ale pouze Atlas a Kuchař. Distribuované i spustitelné na CD, možná i jako download, stránky v tisknutelné verzi. Tedy ... máte o to zájem?
Přínos: DAMyko do každé rodiny :-) |
To bude bomba. Určitě a těším se. Nebylo by možné tímto způsobem řešit i provoz ? Reklama týkající se firem za disk-DNS záznam... cokoliv. Ale nevím, jestli se chcete tak moc propagovat, tato forma reklamy mi vadí míň, než bannery zde
Řekl bych, že to asi bude docela práce. Uvažujete o následných patchích (omlouvám se za slovo, záplata je ale stejně hrozná)? Poběží to i na l[yi]nksu? Mohu nějak pomoci se skripty (perl)?
Těším se |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: po 02. července 2007 14:40 |
 |
|
Všechno je možné ... princip který mne napadl, jak udělat DAMyko pro offline je, že se pomocí nějakého prográmku vygenerují statické klasické HTML stránky, které jsou na rozdíl od PHP spustitelné na "libovolném" stroji i systému. Jde jen o to, napsat ten progámek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|