Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Pojďme si zasoutěžit
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 27. srpen 2007 16:49
  Předmět: Pojďme si zasoutěžit
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Příprava soutěže je v terminální fázi a tak přicházíme s pravidlami.

1. Ze soutěže jsou vyloučeni Bob a Hanka protože již znají odpovědi.
2. Uděleny budou tři ceny ve formě slevenek na nákup zboží na webu www.jedlehouby.cz
3. Vítěz bere slevu 500 Kč, druhý 300 Kč a třetí 200 Kč.
4. Každý se své ceny může vzdát ve prospěch od prvního k poslednímu.
5. Pokud nikdo cenu nevezme, propadá Hance.
6. DAMyko negarantuje udělení cen za strany sponzora. Jeho čestné slovo budiž zárukou, že vše proběhne.
7. Vyhodnocení má na starosti Hanka.
8. Potřebovat budete prohlížeč PDF dokumentů. Doporučujeme včas ugradovat staré verze, aby nedošlo k neštěstí. Například: Adobe Reader (Acrobat Reader) Czech Full 8.0
9. Soutěž zahájíme 24. září 2007 v 10:00 tak, že Bob umístí na server test a aktivuje link, kterým si jej budete moci stáhnout. Čas je přibližný. Budete-li čekat s nastraženou myší neopomeňte občas aktualizovat stránku (Reload, F5 a podobně).
10. Výsledky budete posílat na vnitřní poštu nejprve uživateli Hanka a následně uživateli Bob.
11. Vyhrává ten kdo bude mít nejvíce bodů z testu. V případě shody vítězí ten kdo odpověděl dříve. V případě shody i tak rozhoduje Hanka tím, že si hodí korunou.
12. Nad regulérností dohlíží naše i vaše svědomí. Ceny nejsou vymahatelné. A pokud by čistě náhodou došlo k nějakým abnormalitám, bude to bráno jako "zásah vyšší moci", tj. nebude na to brán zřetel. V případě nějakých opravdu závažných problémů bude soutěž zrušena.

13. už mne nic nenapadá ... nějaké dotazy?

Naposledy upravil Bob dne čt 20. září 2007 10:46, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 20. září 2007 15:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Následující sloupek označte a zkopírujte do zprávy, kterou bude posílat Hance, doplňte odpovědi, označte celou zprávu (myší nebo Ctrl-A), a zvolte z kontextové nabídky (kliknutí pravou myší) Kopírovat nebo stiskněte Ctrl-C, pak odešlete Hance. Následě cvakně v bodě 10 na Bob a vložte do zprávy předchozí výběr, tj. zvolte z kontextové nápovědy Vložit nebo stiskněte Ctrl-V, odešlete zprávu. Hotovo. Opravit své odpovědi zasláním nových odpovědí není možné a bude ignorováno. Posílat odpovědi můžete celý týden, tj. do 1.10.2007 do 10:00. Pak bude příjem odpovědí ukončen. A budou zveřejněny správné odpovědi. Zaslané odpovědi vyhodnotí Hanka a Bob nezávisle, odstraní případné chyby a zveřejní pořadí. Počkáme na případné prostesty. Týden počkáme na přijmutí či odmítnutí cen - týden. Pokud nebude 8.10.2007 v 10:00 jasné kdo cenu přijímá a kdo ji posunuje dál, budou ceny rozděleny těm co budou on line na chatu DAMyka dle výše popsaného principu, tj. dalšímu v pořadí. O výsledcích informujeme poskytovatele cen a ten umožní oněm vítězům převzetí cen.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Hádanečka 1.
Hádanečka 2.
Hádanečka 3.
Hádanečka 4.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hanka

PříspěvekZaslal: po 24. září 2007 10:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Exclamation Exclamation TAK UŽ TO VYPUKLO Exclamation Exclamation

otázky si stáhněte z domovské stránky nebo rovnou TADY

Arrow kdo nehraje nevyhraje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 25. září 2007 8:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

jen aby řeč nestála ... stojí vůbec někdo o tu soutěž? Confused
Šťavnatka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 25. září 2007 17:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Teda, to je pěkně těžký....
Vochomůrka

PříspěvekZaslal: st 26. září 2007 19:34
  Předmět: soutěž

tak teda nevím Crying or Very sad ale zkusím s tím něco udělat Embarassed
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 27. září 2007 9:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Těžké to je, a řekl bych, že dokonce obtížně vyřešitelné bez chyby. Zatím nebyly doručeny žádné zcela správné odpovědi. Takže stále můžete vyhrát! Smile Když nevíte odpověď zkuste střelit a-b-c Wink
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 27. září 2007 14:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A já bych neřekl, že je to zas tak těžké, sice mě to nejprve vyděsilo, ale za hodinu pilné práce jsem našel hóóódně odpovědí ... i když jestli je mám správně to ví jen Bob a Hanka. Na některé se sice nečapu ani náhodou ..... no uvidíme Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tuřín
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 01. října 2007 23:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A kruci. Teď jsem si přečet pravidla a taky deadline... Evil or Very Mad
Kdo pozdě chodí....
Tak třeba příště...ale otázky jsou opravdu vypečené Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 10:24
  Předmět: Výsledky soutěže

A máme tu výsledky!!! Celkem si troufli odpovědět 4 uživatelé. Přikládám vyhodnocovací soubor. Prosím zkontrolujte zda je vše v pořádku a dejte vědět, zda přijímáte cenu nebo ji přenecháváte ostatním.

1. místo ... Z. Egertová ... 23 bodů ... zboží v hodnotě 500 Kč
2. místo ... tomomima ... 21 bodů ... zboží v hodnotě 300 Kč
3. místo ... InKaso ... 18 bodů ... zboží v hodnotě 200 Kč
4. místo ... Mirka K. ... 17 bodů ... zatím nic Sad

Výsledky
Hanka

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 12:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Gratuluji vítězům! Cool

První mně potěšilo, že všichni poznali Hrabala, ale teď jsem zjistila, že se dá najít na netu taky. Tak nevím ... Confused

Na procvičení otázek 13. - 16. můžete použít http://www.muni.cz/study/admission/reports a námel najdete tady
http://81.0.228.70/attachments/LAKR_2007.pdf

zelená + rum = jelen v trávě (krajový název Wink )

Hádanečky si vyřiďte s Bobem Twisted Evil

Naposledy upravil Hanka dne út 02. října 2007 14:15, celkově upraveno 1 krát
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 14:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 02. října 2007 11:46 Hanka napsal:
Hádanečky si vyřiďte s Bobem Twisted Evil

Tak a teď nám Bobe vysvětli tu Hádanečku č. 4. To asi chtělo hodně bujnou fantazii Wink

18.2 kB    
had4.JPG
   had4.JPG
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 14:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo, chtěl to fantazii Smile To bylo také cílem Smile Mne se moc líbili ty otázky od Hanky, které nijak zvlášť nezvýhodňovali mykology před houbaři Smile Hádanečka 1 je detail lanýže. No a ta čtyřka ... odpovědí známé jsou ... myslím, že třeba muchomůrka byla vcelku jasná Smile Ouplně vlevo ... kačenka se asi dala zváhat se smržem, ale ten má spíše oka něžli takové pásy ... no a prostřední číšenka ... to byla ona pověstná třešinka Smile či oříšek? Smile ... Střelit se to prostě dalo ... trocha loterie nezaškodí ... uvidíme příště. Mne se líbí, že nikdo neodpověděl zcela správně a že vlastně vůbec nerozhodovalo jak dlouho nad tím člověk stráví času Smile
tomomima

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 14:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hance a Bobovi velké poděkování za nelehký kvíz Exclamation , škoda , že si netrouflo, či nenašlo čas více soutěžících Confused . I tak jsem potěšen svým druhým místem a z ceny mám radost a využiji jí Very Happy
Z.Egertová

PříspěvekZaslal: út 02. října 2007 15:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přijímám Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru