Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Středně velký hnojník
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 12. října 2007 8:55
  Předmět: Středně velký hnojník
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Spěchal jsem do práce a tak jsem ho ráno nefotil ... večer už byl mrtvolka. Který by to mohl být?

Celý bělavý jako hnojník obecný. Vysoký ca. 9 cm, klobouk střechovitý (trojúhelníkovitý profil), nahoře zaoblený, hrana asi 4-5 cm, průměr obvodu dole ca. 3 cm. Nerozvinul se do šířky (asi), ale od spoda se rozpustil. Klobouk byl viditelně rýhovaný a ověšený cárami zbytků vela v podobě rozcupovaných pravazů či tak něco. Třeň byl válcovitý ca. 6-7 mm tlustý, bílý, lysý, na bázi mírně rozšířený. Rostl ve městě ma hlíně na místě vyřezaného šeříku. Podobného jsem ještě neviděl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky  
J. Č.

PříspěvekZaslal: ne 14. října 2007 0:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, tak toto sa nedá. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky  
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 14. října 2007 15:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Škoda, myslel jsem, že takových moc nebude Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky  
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru