Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lesánek

Založen: 10. 08. 2007 Příspěvky: 848 Bydliště: Mrákotín, okres Jihlava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nell Anonymní
|
Zaslal: út 06. listopadu 2007 16:57 |
 |
|
Můžu ti na rovinu říct, že takové stádo bych potkat nechtěla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lesánek

|
Zaslal: út 06. listopadu 2007 20:12 |
 |
|
Já už snad taky ani ne. Ani toto setkání jsem neměl v plánu, ale později jsem se dozvěděl, že je někde poblíž naháněli myslivci a nahnali je rovnou ke mě. Z toho velkýho, co je vepředu jsem měl trochu strach, zastavil se a tak 10 sekund na mě koukal, určitě musel mít aspoň 200 kilo.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nell Anonymní
|
Zaslal: čt 08. listopadu 2007 10:02 |
 |
|
Tak to jsi měl štěstí že jsi se nedostal ještě do rány myslivcům Ale z té fotky je vidět že se divočákům v Čechách daří, že se množí geometrickou řadou
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pantáta Čestný člen

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
Zaslal: čt 08. listopadu 2007 10:07 |
 |
|
čt 08. listopadu 2007 9:02 Nell napsal: |
Tak to jsi měl štěstí že jsi se nedostal ještě do rány myslivcům Ale z té fotky je vidět že se divočákům v Čechách daří, že se množí geometrickou řadou |
No právě - a v hospodě je přitom zvěřina furt nekřesťansky drahá. Tady ta přímá úměra nějak nefunguje A já mám přitom zvěřinu tak rád - mňam !
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: čt 08. listopadu 2007 10:24 |
 |
|
Tak to jsi měl štěstí že jsi se nedostal ještě do rány myslivcům |
Už jsem v době honů potkal i houbaře s oranžovou vestou a dvakrát už mě raději myslivci poslali z lesa pryč kvůli jejich "méně rozvážným" kolegům.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nell Anonymní
|
Zaslal: čt 08. listopadu 2007 17:56 |
 |
|
čt 08. listopadu 2007 9:07 Pantáta napsal: |
Tak to jsi měl štěstí že jsi se nedostal ještě do rány myslivcům Ale z té fotky je vidět že se divočákům v Čechách daří, že se množí geometrickou řadou |
No právě - a v hospodě je přitom zvěřina furt nekřesťansky drahá. Tady ta přímá úměra nějak nefunguje A já mám přitom zvěřinu tak rád - mňam !  |
Na to mám dvě rady buď si udělat lovecký lístek a nebo chodit pytlačit
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lesánek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: ne 11. listopadu 2007 15:43 |
 |
|
To je tedy dílo!!! Spíše než hřiště, v tom ale poznávám jídelnu. Jistě tam vyčumákovávaj něco k snědku ... takhle zjistit, co to bylo ... často to bývají houby!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lesánek

|
Zaslal: ne 11. listopadu 2007 17:15 |
 |
|
Na sjezdovce místy rostou pýchavky dlabané, ale kvůli nim by nemuseli rýt. Tak to bude asi něco jinýho, nejspíš nějaký dobrý kořínky.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 12. listopadu 2007 9:46 |
 |
|
Okolo nechranické přehrady byly letos na jaře díry hluboké skoro půl metru. Je tam krásně měkká hlína a asi tam taky byla nějaká "dobrota".
Čemu jsem se ale nedávno divil, byly díry v prudkém kamenitém svahu ve Stráži nad Ohří, celý les byl jak po bombardování ... samá díra. Trochu jsem se v tom pohrabal, nenajdu-li nějakou podzemní houbičku, ale byly tam jen staré bukvice. Taky mě napadlo jestli to nebyli pytláci na hady a brouky.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
witch

Založen: 17. 10. 2006 Příspěvky: 464 Bydliště: okres Benešov
|
Zaslal: po 12. listopadu 2007 12:14 |
 |
|
po 12. listopadu 2007 7:46 Lupo napsal: |
pytláci na hady a brouky. |
.. velice originalni vyraz
_________________ witch mish <:3~ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Horst
Založen: 30. 06. 2006 Příspěvky: 406 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: po 12. listopadu 2007 13:23 |
 |
|
Ne že bych to dělal taky tak, já po sobě vždy uklidim, ale i někteří (tim myslim tak jedno % novodobejch co si myslej, že na tom zbohatnou) majitelé detektorů dovedou v lese i na louce udělat pěknej *nepořádek* a díry (i hluboký) ani nezaházej. Ale to se řeší na jiných webech.
@Lupo - na vojně jsme stavěli hangáry pro gumáckou oslavu u hráze na straně u Vikletic a jako o měkký hlíně si nech zdát, je to tam samej placák, jeden pěkně na druhým, navíc nám ty chytráci dali na ty maxikolíky palice s násadama ze železnejch trubek, takže vznikly úžasně krvavý mozoly.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 12. listopadu 2007 16:54 |
 |
|
Bylo to na druhé straně Nechranické přehrady, tam jak jsou na sesutých březích krásně vidět barevné vrstvy jílů v nadloží uhelné sloje. Bylo to v části, kde je břeh terasovitě upraven a silně zarostlý všelijakým trním, což vylučuje jak vykradače archeologických nalezišť, tak i plážové zlatokopy. Zbývají opravdu jen ta prasata (čtyřnohá) leda že by tam rybáři kopali žížaly.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|