Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Diskuse o houbách
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fíla

PříspěvekZaslal: pá 15. února 2008 12:26
  Předmět: Diskuse o houbách
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zdravím všechny milovníky přírody a vášnivé houbaře,mezi které se rovněž počítám!Zasílám foto hřiba bronzového,narazil jsem na skupinku 7 kusů při výpravě na Karlštejnsku,poblíž lomu Malá Amerika.Vskutku krásná houba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 15. února 2008 14:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

poté co fotky zmenšíš pod 200 kB cvakni na Upravit a vlož je sem znovu. Odpovídal jsem ti v Kanceláři viz. http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?p=25107#25107

Jinak platí, že druhy k určení se dávají do fóra Určovna a Druhy určené k tématu daného druhu ve fóru DAtlas formou Zaslat odpověď, konkrétně třeba Hřib Bronzový. Téma se hladá nejlépe přes Hledat umístěno v horní liště.

Pozorně pročti všechny volby a vše si vyzkoušej, případně se optej. Rozhodně pročti Nápověda. DAMyko má spoustu možností. Je díky tomu trochu složitější, ale za to má více možností. Další výhodou je, že používá v podstatě standartní rozhraní diskusí po celém světě = Co se doma naučíš - v cizině jako když najdeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru