Máte jakýkoliv problém s funkčností, nebo používáním těchto stránek, publikovaným obsahem anebo jeho správným zobrazením? Přečtěte si nejprve Nápovědu! Pokud v Nápovědě odpověď na Váš problém nenaleznete, zkuste projít příspěvky v tomto fóru, je možné, že na problém již dříve upozornil jiný uživatel a je již vyřešen. Pokud ani zde nenaleznete uspokojivé řešení, neváhejte napsat. Můžete svůj příspěvek přidat formou odpovědi k již existujícímu tématu, které se Vaším, nebo podobným problémem zabývá, nebo založit téma nové. Odpovědi na veškeré Vaše dotazy a způsoby řešení problémů, které se při provozu těchto stránek vyskytly, jsou postupně přesouvány do Nápovědy.
Při listování nápovědou jsem narazil na různé pozůstatky z doby před různými vylepšeními. Bylo by od vás všech pěkné, kdyby jste občas do Nápovědy zavítali a napsali mi sem co tam chybí či co je tam již špatně. Super by bylo, že pokud víte na nějakou nezahrnutou otázku odpověď, aby jste ji sem přímo napsali. Já to pak v souborech nápovědy opravím. Díky!
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory