Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kniha: Rostliny pro posílení organismu a zdraví - I. Jablonský, J. Bajer
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 22. února 2008 12:00
  Předmět: Kniha: Rostliny pro posílení organismu a zdraví - I. Jablonský, J. Bajer
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jsem včera v televizi zahlédl v jednom pořadu na jejich stole knihu, která mne zaujala. Dnes jsem jí na webu dohledal a zjistil, že autory jsou známý houbaři mykologové. Inu zakoupil jsem Smile Všechny rostliny jsou velmi detailně popsány jak co do vzhledu, tak co do historie, pěstování, zpracování, účinků, ... prostě na hranici dokonalosti. No a samosebou, ač název knihy nenapovídá, autoři si k mé spokojenosti neodpustili i nějakou tu houbu k rostlinám přidat Laughing Těm, co se o adaptageny a lidové léčitelství zajímají nelze než doporučit! Apropó! už jste si vysadili rakytník? Smile

Vydala v loňském roce Grada: http://www.grada.cz/katalog/kniha/rostliny-pro-posileni-organismu-a-zdravi/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru