Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Smrž!
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 01. května 2008 12:03
  Předmět: Smrž!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Takže konečně trefa! Laughing Už jsem tu byl určitě poslední, kdo ještě nenašel žádné smrže. Až včera jsem objevil 8 kousků mezi kameny v kolejišti dávno zrušené trati. Je to tam zarostlé šípkovými, trnkovými a jinými keři a všehochutí všelijakých stromů. Podle výšky 12 cm soudím na Morchella vulgaris, ale jistý si nejsem. Wink

196.5 kB    
DSC03434.JPG
   DSC03434.JPG
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
JETHRO
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 02. května 2008 0:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

podle zabarvení klobouku určitě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 02. května 2008 16:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

avšak ... z kolejišť bych nic nejedl !!! ... můj kamarád celý život jezdil na mašině ... v tratích je prý vylito mašinfírama tolik oleje a jiného odpadu, že by to stačilo pokrýt spotřebu ropy republikou Česko na rok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 03. května 2008 0:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá 02. května 2008 16:42 Bob napsal:
avšak ... z kolejišť bych nic nejedl !!! ... můj kamarád celý život jezdil na mašině ... v tratích je prý vylito mašinfírama tolik oleje a jiného odpadu, že by to stačilo pokrýt spotřebu ropy republikou Česko na rok.
Pozdě, už jsem je strávil! Twisted Evil Ale snad nebude tak zle, ta trať už je zrušená určitě dýl než 20 let. A zvířátkům taky chutnají, většina jich byla víceméně okousaná.
Horst

PříspěvekZaslal: po 05. května 2008 6:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

...Už jsem tu byl určitě poslední... Ne Krakene, poslední jsem tu já Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: po 05. května 2008 11:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

a já Crying or Very sad
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 07. května 2008 0:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 05. května 2008 6:02 Horst napsal:
...Už jsem tu byl určitě poslední... Ne Krakene, poslední jsem tu já Crying or Very sad
Neříkal jsi, že máš nějaký flek u Nové Vísky?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru