Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zaslal: čt 01. května 2008 12:03 Předmět: Smrž!
Takže konečně trefa! Už jsem tu byl určitě poslední, kdo ještě nenašel žádné smrže. Až včera jsem objevil 8 kousků mezi kameny v kolejišti dávno zrušené trati. Je to tam zarostlé šípkovými, trnkovými a jinými keři a všehochutí všelijakých stromů. Podle výšky 12 cm soudím na Morchella vulgaris, ale jistý si nejsem.
avšak ... z kolejišť bych nic nejedl !!! ... můj kamarád celý život jezdil na mašině ... v tratích je prý vylito mašinfírama tolik oleje a jiného odpadu, že by to stačilo pokrýt spotřebu ropy republikou Česko na rok.
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 2508 Bydliště: Klášterec nad Ohří
Zaslal: so 03. května 2008 0:04
pá 02. května 2008 16:42 Bob napsal:
avšak ... z kolejišť bych nic nejedl !!! ... můj kamarád celý život jezdil na mašině ... v tratích je prý vylito mašinfírama tolik oleje a jiného odpadu, že by to stačilo pokrýt spotřebu ropy republikou Česko na rok.
Pozdě, už jsem je strávil! Ale snad nebude tak zle, ta trať už je zrušená určitě dýl než 20 let. A zvířátkům taky chutnají, většina jich byla víceméně okousaná.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory