Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Odkazy na hlavní stránce damyka
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 3:11
  Předmět: Odkazy na hlavní stránce damyka
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nebylo by marné jim dát target=_blank, aby se otevíraly v novém okně / záložce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Míra

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 11:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To není nutné, stačí kliknout na odkaz kolečkem myši a otevře se Ti v novém okně Wink .
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 11:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 28. srpen 2010 11:25 Míra napsal:
To není nutné, stačí kliknout na odkaz kolečkem myši a otevře se Ti v novém okně Wink .

Zase jeden chytrej... Twisted Evil
Míra

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 13:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 28. srpen 2010 11:49 Vlkodlak napsal:
so 28. srpen 2010 11:25 Míra napsal:

Zase jeden chytrej... Twisted Evil

Laughing Laughing Laughing Akorát jsem to špatně napsal, otevře se nová záložka, ne okno.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 28. srpen 2010 21:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Rozhodně nebudeme programovat co slušné prohlížeče umí samosebou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: ne 29. srpen 2010 2:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 28. srpen 2010 21:19 Bob napsal:
Rozhodně nebudeme programovat co slušné prohlížeče umí samosebou.

Ona je otázka, jestli vůbec někdo něco někdy ještě na damyku bude programovat. A kdo z uživatelů má vaše "samosebou" za opravdové samosebou.

Já jsem zkrátka z pozice člověka, který webové stránky vyvíjí, navrhl úpravu, zjednodušující klikání běžným uživatelům. Byl jsem odmítnut, přestože příslušná úprava je otázkou řádově minut, a to sakra přeháním...

OK, děkuji za pozornost a příště se opět rád ozvu s příspěvkem "jak zlepšit damyko.".
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 9:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nechtěl jsem se tím nikoho dotknout Exclamation Text bez emocí vyzní často jinak - psal jsem to s velkým smutkem = rád bych vyhověl. Stav je ale takový, že momentálně nemá nikdo čas na programování DAMyka. Kdysi tu již bylo oznámeno, že by se mělo přesunout na verzi phpBB 3 = nemá smysl vylepšovat stávající verzi. Již delší dobu se chystám vyhlásit, že DAMyko hledá programátora ... jen jsem se tom zatím nestihl ani domluvit se spoluveliteli Sad Snad se to zlepší v zimním období, a něco s tím uděláme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman Manak

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 11:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mrzí mě to, že Damyko nemůže sehnat progrmátora. Sám o sobě můžu říci, že mi v mnoha směrech nevyhovje. Já osobně se chystám někdy v zimě až bude víc času spustit houbový server, kde bych se snažil napravit nedostatky z Damyka. Snad se to povede. Časem na to asi sám nebudu stačit, takže Damyko asi stále zůstane tím "hlavním" ale třeba se tu díky tomu kvalita zlepší za ciž bych se přimlouval Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 11:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A nebylo by lepší naprogramovat extenzi DAMyka? Nemyslím to jako protikonkurenční návrh Smile DAMyko inherentně podporuje jakékoli snahy o propagaci mykologie a houbaření ... Spíše jde o to, že DAMyko by nikdy nevzniklo, kdyby některý z jedoucích projektů byl ochoten něco s rozvojem dělat. Mám v hlavě pár projektů, které by bylo fajn realizovat, a možná raději jako sólo aplikaci, která bude do prostředí pouze integrována = nebude potřeba dvojího přihlašování a podobně. Teď jsem opravdu hodně zaneprázdněn, ale počátkem řijna by se dalo začít něco páchat.
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 13:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Možná bych v této věci mohl přispět. Ale učit se BBhumus, no nevím.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: po 30. srpen 2010 14:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 30. srpen 2010 13:23 Vlkodlak napsal:
Možná bych v této věci mohl přispět. Ale učit se BBhumus, no nevím.

Jasně, mě se taky nechce moc učit BB
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 31. srpen 2010 6:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

BBhumus je obyčejný PHP Wink Ale to asi víte a mysleli jste to jinak, že? Smile
Roman Manak

PříspěvekZaslal: út 31. srpen 2010 6:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 31. srpen 2010 6:15 Bob napsal:
BBhumus je obyčejný PHP Wink Ale to asi víte a mysleli jste to jinak, že? Smile

Jo, mysleli jsme to jinak Very Happy Uvidíme, kolik budu mít v zimě času. Nějak si promyslím koncepci a třeba by se to dalo nějak zabudovat do Damyka
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 31. srpen 2010 6:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jak jsi daleko od Prahy? Zašli bychom na houby a pokecali o tom.
Roman Manak

PříspěvekZaslal: út 31. srpen 2010 7:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 31. srpen 2010 6:35 Bob napsal:
Jak jsi daleko od Prahy? Zašli bychom na houby a pokecali o tom.

Hodně daleko, tak 300 km. Každopádně nemůžu nic slíbit, protože opravdu nevím jak na tom budu časově. Teď mám sice týden dovolenou, ale mám dělat nějaké webovky, takže čas na další akce nebude. Já bych se pak kdyžtak ozval SZ a nějak bysme se třeba domluvili
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru