Zaslal: čt 30. října 2008 10:19 Předmět: Hríbovité huby na prodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přátelé je tu jedinečná akce mít doma knihu Piláta a Dermeka Hríbovité huby, kterou já sám osobně pokládám vedle Pilátových Gasteromycet jako jednu z nejhůře sehnatelných knih. Já nsám jsem ji sháněl asi 7 let, než se mi náhodou podařilo jeden kus získat. Ale jak už to chodívá, štěstí se někdy opakuje a tak mám další kus k mání. Cena je jaká je ale odpovídá této knize. Občas na www.mykolibri.de se objeví za + - 220 EUR. Kniha mi přijde 16 listopadu.
Cena je 2200 korun. Za tu cenu je koupená takže jak jsem již říkal nemám potřebu na někom dřít peníze (mám slušný plat, dělám v bance... ), přidám samozřejmě i doklad.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory