Tondo, už mne napínáš nějak moc dlouho Tož prozraď co je správná odpověď a proč. Taky bude asi fajn, aby jsi odpověď dal jako Odpověď a nikoli editací anketního příspěvku ... to pro budoucnost ... aby ty výsledky nebyly přímo u otázky.
Zaslal: út 21. února 2006 9:58 Předmět: Odpověď...
...jsem to ale hlava, Bobe, já na to už odpověděl, konečně, podobně jako i na ostatní mé "osvěty", ovšem zadal jsem to jistě napřed jako náhled, abych viděl celkový dojem...a pak jsem to už nepotvrdil odesláním. Samozřejmě to pak celé zmizelo, aniž jsem se k tomu do dneška vracel a odhalil to. Tak já to napravím.... _________________ Aleš Vít
Zaslal: út 21. února 2006 10:16 Předmět: Osvěta-TH-02-Odpověď...
...podle vašeho hlasování je jasno! Je to Pstřeň dbový čili Volský jazyk čili Masojed a posílám zdrojový snímek, ze kterého jsem původně pořídil výřez pro osvětu a taky trochu z něho ochutnal ...
Nic si s toho nědělej, já jsem radši nehlasoval, v životě jsem ho neviděl. Včera jsem to zkusil na www.nahouby a pěkně jsem vyhořel. Ten Tonda ten nám dává _________________ jp.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory