Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hríbovité huby na prodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: čt 30. října 2008 10:19
  Předmět: Hríbovité huby na prodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Přátelé je tu jedinečná akce mít doma knihu Piláta a Dermeka Hríbovité huby, kterou já sám osobně pokládám vedle Pilátových Gasteromycet jako jednu z nejhůře sehnatelných knih. Já nsám jsem ji sháněl asi 7 let, než se mi náhodou podařilo jeden kus získat. Ale jak už to chodívá, štěstí se někdy opakuje a tak mám další kus k mání. Cena je jaká je ale odpovídá této knize. Občas na www.mykolibri.de se objeví za + - 220 EUR. Kniha mi přijde 16 listopadu.

Cena je 2200 korun. Za tu cenu je koupená takže jak jsem již říkal nemám potřebu na někom dřít peníze (mám slušný plat, dělám v bance... Very Happy ), přidám samozřejmě i doklad.

Michal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: pá 31. října 2008 6:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Škoda, že jsem prošvihl ty Gasteromycety o 2 roky Smile , tohle už je řekl bych příliš stará záležitost na danou skupinu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: pá 31. října 2008 9:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

NO mohu potěšit případné zájemce, že knihu o Gasteromycetách budu pravděpodobně mít k prodeji začátkem roku.
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: pá 31. října 2008 10:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pokud bys ji měl, hned si ji rezervuji. To je skutečný skvost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: pá 31. října 2008 12:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak hríbovité huby sú predané Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru