Zaslal: čt 30. října 2008 14:45 Předmět: Hřiby Porphyrellus a Strubilomyces
je tu malý jedlový lesík,tyto dva druhy zde hojně rostou!První v srpnu,druhý v červenci.Našel jsem v polském internetu že jsou řídké a jsou v červené knize,tak už je nebudu konzumovat.ten strubilo... stejně nevim zda je jedlý a dobrý.Chtělo by to vyfotit a dát do atlasu,to neumím.Jsem v Beskydech,Bystré525. Možná to je i v naší červené knize. Kdyby mi někdo chtěl odpovědět, tak na pev.linku 558439500 neb sms na 775161659
Zaslal: st 05. listopadu 2008 13:02 Předmět: hřiby,tmavé i zespod
díky za odpověd,, já ted ctu na polakach že ten porphyrelus při vaření zapáchá a proto je nejedlý.tenhle náš ale voní a je docela dobrý,tak nevím co to je,ted jsem nasel mail od pana Graca tady z Ostravy,pokusim se zprovoznit mail a spojit se s ním, az mi s tím někdo pomůže.zajímavé je že tady na stránkách to jde a normálně neodejde mail. náhodou jsem se sem podíval a přečetl si odpověd.lepší kontakt na mně je telefonem kdyby bylo třeba.775161659 neb 558439500
ty houby ve skleníku je nějaká lepiota,je jich moc, špatně se to určuje,tahle má nízkou nohu,napřed se musím naučit fotit a poslat to mailem.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory