Zaslal: pá 31. října 2008 9:20 Předmět: Začíná mi dost vadit automatické odhlašování!
Nebylo by možné prodloužit dobu na půl dne až den nebo ji nechat uživatelsky volitelnou? Docela mi vadí, když sedím u PC celý den, přijde mail s upozorněním na odpověď z fóra a já při otevření příslušné stránky zjistím, že jsem opět odhlášený.
Chápu, že bezpečnost je důležitá a každý znalec sítí a programátor je paranoidní, ale je to opravdu třeba takto přehánět? Například různé e-shopy, na kterých se denně pohybuji, mají automatické odhlášení zakázáno nebo automaticky odhlašují 1x denně někdy v noci.
Pro tento případ je u přihlašovacích polí zátržka "Pamatovat si mě". Do cookies se uloží údaj, podle kterého tě příště server pozná a automaticky přihlásí. Tak to bude fungovat do doby, dokud se ručně neodhlásíš.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory