Jelikož hvězdovky učarovaly nejednomu z nás, je s podivem, že tu ještě nemáme téma o jejich určování. Doufám, že to tu přes zimu rozklíčujeme . Prozatím dám jen částečný jejich seznam.
Tuto informaci jsem čerpal z popisu druhů v Klíči proměníků evropských z roku1933 a to se mohlo už dávno změnit.
Pokuď tě budou zajimat obrázky zrnitosti kapilicia, hyf a výtrusů, tak se na některé druhy můžeš podívat od str.27 zde :
www.public.asu.edu/~stbates/STBThesis3.pdf
Příspěvek byl zaslán st ledna 30, 2008 3:29 pm, ale musel jsem ho antidatovat, aby zachována posloupnost po přesunu byla. Bob
Lupo, proč se mi do názvu tématu kopíruje název příspěvku Václava ... tuším jsem ten první antidatoval, abych nemusel zasahovat do Václavova příspěvku, ale do Damíkova.
a jistě to Mate patří i sem ... až to bude chtít někdo zeditovat, tak se to sesype do prvního příspěvku a tyhle pracovní příspěvky se odstraní ... pomalu postupně, každou zimu kousek a za 10 let je klíč jedna báseň
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory