Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Soutěž a kecafórum o etiketě-logu na trička s podporou webu damyko úvod
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tost

PříspěvekZaslal: út 22. dubna 2008 16:47
  Předmět: Soutěž a kecafórum o etiketě-logu na trička s podporou webu damyko úvod
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Protože to vypadá , že nás chce hodně podpořit tento skvělý web , ale nějak se dosud nedařilo to realizovat , zkusme to vyřešit formou soutěže a diskuze.
Navrhuji místo celých triček udělat pouze etiketu ( nálepku,logo) , kterou si každý kdo bude chtít může na svou oblíbenou část šatníku jednoduše připevnit( nažehlit,přilepit či našít).
Tím odpadne mnoho starostí s velikostí,materiálem ,.... Very Happy Very Happy
Proto se prosím podívejte na http://www.palutex.cz/. Smile , ale spíše dle připomínky http://www.ganymede.cz/nasivky-vysivky
Netvrdím ,že to tato firma bude dělat ,jde o to aby si všichni prohlédly co je možné a poslali svůj názor.
Zde je několik možností co se týká velikostí , materiálů i realizace.
Napište prosím své počáteční názory ať mohu udělat několik ,,koňů" o kterých by se poté hlasovalo.
Až budeme znát základ -
VELIKOST
MATERIÁL
PROVEDENÍ ( tištěné,kožené,vyšité)

následně dojde k soutěži o grafickou stránku věci.
Potom by se vědělo jaké budou výrobní náklady, připočítalo by se poštovné a ať k tomu každý dle svých možností přidá něco navíc na podporu Webu.
Mezitím snad naši skvělí andělé strážní vymyslí kterak a kam drobné na podporu webu odeslat, abychom se mi ostatní vůči nim necítily tak nějak ... Embarassed
Jde o to že to nejen dělají jako koníčka ,ale i je to určitě něco stojí a když budou nějaké drobné navíc tak se bude moci i dost vylepšovat NO NE? Very Happy Very Happy
Tost

Naposledy upravil tost dne út 22. dubna 2008 19:07, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 22. dubna 2008 17:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Názor: Je to moc drahé a na moc kusů Sad Já bych byl pro trička nebo hrníčky nebo tašku ... viz. diskuse co už tu proběhly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
tost

PříspěvekZaslal: út 22. dubna 2008 19:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi jsem dal špatný odkaz lepší bude http://www.ganymede.cz/nasivky-vysivky, zkus se podívat- přežije to i pět triček a 100 kusů není moc.
Tost
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 23. dubna 2008 11:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi bych si koupil dvě tři čtyři kšiltovky s nápisem
WWW.DAMYKO.INFO
VŠE O HOUBÁCH A HOUBAŘENÍ

Naposledy upravil Bob dne so 24. května 2008 13:10, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 23. dubna 2008 13:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám tu taky jeden odkaz: http://www.color3p.eu/index.php
Dělají to i po jednotlivých kusech.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 23. dubna 2008 13:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Možná by se mi víc než kšiltovka líbil klobouk ... alespoň se v lese poznáme Laughing Laughing Laughing
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 23. dubna 2008 20:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

S tričkama a kšiltovkama by nebyl problém, klobouky asi nemají. Crying or Very sad Alespoň o tom nevím. Jedná se o nažehlovací folie, nechal jsem si tam pro dceru udělat tričko a kšiltovku s vlajkou a státním znakem pro cyklistický maraton v NY, nemá to chybu. Wink

Naposledy upravil Kraken dne čt 24. dubna 2008 0:32, celkově upraveno 1 krát
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 23. dubna 2008 21:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No v klobouku lítam běžně po lese a asi bych si na něj nic vyšít nenechal, přestože už víc než stetson připomíná oblíbený loupežnický model.
Napadají mě dvě verze
Zimní - oblouková rukávová domovenka na suchý zip (při prani se výšivky sráží) nezávisle doplnitelná malým logem pod ní. To by nemuselo být ani drahé. Design domovenky je standardní, tak je k řešení jen barva, návrh loga by byl zjednodušen tím, že by na něm nebyl žádný text ... a dala by se využít loga co tu máme.
Letní - klasické triko ve světlé (jsou líp vidět klíšťata) přírodní barvě s malým logem a nápisem vpředu na levé straně. Ne každý je příznivcem počmáraných triček (včetně mě), ale tohle by se dalo nosit i v "civilu".
tost

PříspěvekZaslal: čt 24. dubna 2008 0:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj,
tak to vypadá že se to pohne dobrým směrem. Very Happy
Dobrý odkaz Krakene. Idea
To s tím logem myslím vyřešíme .Asi nejdůležitější budou rozměry a počet barev? Shocked
Možná by se dalo navázat na diskuzy o logo a přetáhnout sem užší výběr
návrhů.Třeba i jen pro inspiraci a zpřehlednění.
Tost
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 24. května 2008 13:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá května 23, 2008 8:49 pm Kraken napsal:
pá 23. května 2008 19:01 Horst napsal:
Tak já už tam oblejzal 14. a taky jen to lupení, holt se tam někdy potkáme, chtělo by to ty trička Damyko Laughing
A nebo ty kšiltovky! Laughing Nějak to zase zvadlo. Confused Ani Bob se už neozval.

Krakene, Smile já jsem jasně řekl, že to (demokraticky) dělat nebudu, bo nemám čas ... respektive nemám čas na organizování soutěží, kterých se téměř nikdo neúčastní ... jen ať si to někdo zkusí Very Happy Jak jsem na začátku nejen této debaty psal, pokud se nenajde jedinec, který vše dotáhne do konce, tak to vyšumí a nebude nic. To je takový obecný zákon Smile Takže jsem to udělal jak je mým zvykem = zvedl jsem se ze židle a vše zařídil. Našel jsem firmičku v Praze, navrhl jsem "logo" viz. výše, nechal jsem udělat vzorek, dostavil jsem se na předváděčku, domluvili jsme se na úpravách a barvách, zaplatil jsem nemalou zálohu, a čekám na dobírku - možná již přicházející týden se mi doma sejde 30 čepiček s nápisem www.damyko.info vše o houbách a houbaření. Cena na jednu vyjde mezi 200-250 Kč, ještě jsem to nepočítal (paní nevěděla za kolik přesně koupí materiál). Nafotím je a vystavím zde. Komu se bude líbit a bude si jí chtít koupit, tomu jí pošlu. Pokud budu jediný komu se budou líbit ... budu je asi muset nosit stále, abych je do konce života unosil Laughing Laughing Laughing Laughing
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 25. května 2008 8:49 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe, tak to jsme si nerozuměli. Já měl na mysli tvůj příspěvek z 23. dubna, kde jsi psal, že by sis koupil 3 - 4 Kšiltovky s nápisem který jsi navrhl. Na to jsem ti poslal soukromou zprávu, kde jsem se tě ptal, jaké barvy by sis přál. Ty jsi mi odpověděl, že to hodíš do fóra. A už jsi se k tomu nevyjádřil. Já čekal jen na to, až si je objednáš. Ty kšiltovky jsi mohl mít do týdne v jakémkoli množství. Cena za jednu bez poštovného by byla asi 70 kč. Což je proti té tvé ceně pakatel. Takže jim půjdu oznámit, že z té objednávky nic nebude... Confused
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 25. května 2008 14:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aha, tak to jsme se nepochopili Smile Tvoje zpráva na mne nepůsobila jako objednávka, ale jen jako další otázka do diskuse o tom co by jak by kdyby a podobně. Už jsem byl dlouholetými bezvýslednými debatami na toto téma asi uondán natolik, že jsem měl asi pochroumané vnímání této problematiky. Jak jsme asi jeden druhém i ostatním dokázali, ani ve dvou není domluva snadná, a to i přes to, že mají oba stejný cíl i názor Smile

Škoda, mohlo to být asi hodně levnější Sad Ale nic nikomu nebrání v tom, aby nechal udělat jiné čepice nebo nášivky nebo trička nebo tašky nebo cokoli jiného, a nabídl to ostatním. Ta tvoje cena je více než luxusní - asi jsem měl smlouvat, ale já to nemám moc ve zvyku Sad
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 30. května 2008 9:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak dnes ráno jsem čepice vyzvedl. Celkové náklady jsou 144.96 Kč na kus (když starší člověk sčítá a dělí z hlavy ... viz. předchozí odhad Smile ). Zaokrouhleme na 145 Kč. Obrázky dám po víkendu až se dostanu na web. Každopádně cena 145 plus poštovné - nejlépe posílat více najednou. Kdo chce podpořit web, může nějakou kačku přihodit. Web stojí ročně asi tak 50 Kč na jednu tu čapku, ale toto v žádném případě není výzva k tomu, aby jste tak činili = není to v žádném případě nutné! Wink
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: pá 06. června 2008 0:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tady mám pár návrhů a mojí čepici. Wink

175.99 kB    
houby.jpg
   houby.jpg

149.09 kB    
houbyčky.jpg
   houbyčky.jpg
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 06. června 2008 9:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pěkný! Mne se líbí to prostřední.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru