Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Cannon PowerShot A 75
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 14:31
  Předmět: Cannon PowerShot A 75
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Fotím výše uvedeným fotoaparátem a tak nějak jsem se s ním sžil. Posílám, dle mého názoru, vydařené foto, ale rád přivítám konstruktivní kritiku nebo typ na nějaké fígle.

Martin

IMG_3374.JPG
IMG_3374.JPG
   108.52 kB  
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 14:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Martine fotka je výborná!!! Sice na ní není houba, ale to je fuk. Kdybych chtěl fotit orosenou houbu tak se mi to hodí. Z které strany na to svítilo světlo? Fotil jsi makrem? Clona? Čas?

P.S.: Nevím jak je možné, že jsi dokázal poslat fotku jako anonymní uživatel neboť by to udájně jít nemělo. V každém případě doporučuji se vždy přihlásit. Zaškrtni si automatické přihlášení a budeš mít pokoj. Pokud k tomu máš dotaz (tedy ne k fotce) tak to napiš do tomu určeného fóra = "Budování těchto stránek ...."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 15:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, fotografie je v protisvětle, ale v rozptýleném. Posílám ještě jednu, která byla focena současně - propředstavu o osvětlení a ocituji tam údaje z foťáku.
Automatickou registraci mám, ale nějak se to pere, když vyplním své jméno do políčka "uživatel".

IMG_3376.JPG
1/60s, clona 4, vzdál. 5.41cm, digit.zoom 1, kompenzace exp. -1 1/3, ruční expozice
IMG_3376.JPG
   129.65 kB  
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru