Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kniha: Podhoubí smrti od Jířího W. Procházky
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frashmaker

PříspěvekZaslal: út 14. dubna 2009 12:04
  Předmět: Kniha: Podhoubí smrti od Jířího W. Procházky
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jednou mi takhle spolubydlící na privátě, který je doslova milovníkem sci fi a fantasy, vrazil při houbové diskuzi s Nezmarem tuto knížku do ruky s tím, že když mě ty houby tak berou, že bych si to mohl zkusit přečíst. Četl jste to někdo, nebo víte, že to existuje? Já jsem teď asi v půlce a můžu říct, že až na to že to je lehce naivní, tak se to čte docela hezky. Myšlenka tajné základny kdesi na Moravě, kde se z ničeho nic začnou objevovat obrovské přerostlé pýchavky, křemenáče a kuřátka z jiné dimenze, ve které podhoubí vede telefonní signál, internet a houbovým guru je tam profesor z univerzity pan Smotlacha, je docela zajímavá na čtení a dává prostor vlastní fantasii. Myslím, že nehoubaře ta kniha příliš nepotěší, protože si nevybaví u spousty hub jejich vzhled, ale pokud vám není sci-fi nějak extrémně vzdálená a máte chvilku, tak si tuto bez mála 160ti stránkovou knihu někde sežeňte Smile. Až dočtu, tak to zde doplním o konečné závěry, ale zatím nelituji, že jsem se do toho pustil, ač nejsem nijak vášnivým čtenářem Smile).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru