Pepo, teď jsem někde četl, že někým bývá považován za Chřapáč Quéletův, ten tvůj mu rozhodně podobný není. Fotky na slovákách naopak ano, ... ty asi víš jak se v tom vyznat ... viz. http://www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?t=4094
Zaslal: st 21. května 2008 14:40
H. solitaria to bude, ale v době kdy jsem ho zařazoval tak jsem nevím kde vyčetl, že H. slolitaria je "podobný" a on to bude podle Encyklopedie V. Antonína "Ch. ojedinělý"
On by i ten výskyt seděl sice smrkový les, ale od minulého roku upravený okraj cesty. Ruderální stanoviště by sedělo.
Zaslal: po 09. června 2008 14:37
Bobe ty jsi mě dal . dnes jsem se trochu zahrabal do chřapáču a klidně by to mohl být i chřapáč
kalíškovitý - Helvella leucomelaena (Pers.) Nannf. Tak teď fakt nevím. Snad ho tam ještě někdy najdu. Do té doby to asi na 100% jisté nebude.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory