Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nevím jestli...
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: so 09. května 2009 19:16
  Předmět: Nevím jestli...
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

to pojmout jako Kytkokvíz ,když neznám sám odpověď,ale byl bych rád pokud by někdo dokázal určit Smile Jižní svah dubového lesa na Chomutovsku/Nechranice/

152.43 kB    
9.5 2009 Nechranice okr. CV
6.jpg
   6.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
melanitta

PříspěvekZaslal: ne 10. května 2009 8:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Taky bych chtěla tuhle krásnou kytku vidět naživo. Wink Divizna brunátná, chráněná zákonem jako ohrožený druh.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: ne 10. května 2009 8:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuju za určení Smile . Viděl jsem tam jedinou a hned mi přišla taková nějaká jiná ,než běžná květena v lese Smile

139.35 kB    
13.jpg
   13.jpg

167.1 kB    
14.jpg
   14.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru