Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nemůžu editovat
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 8:07
  Předmět: Nemůžu editovat
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proč mi v Potlachu u mých příspěvků chybí ikonka "upravit" Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 10:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je to proto, že upravovat příspěvky můžeš pouze ca. 24 hodin po jejich odeslání. Někteří uživatelé totiž zpětně poškozovali své příspěvky čímž docházelo k destrukci smysluplnosti celých témat, tj. poškozovali tím nepřímo příspěvky ostatních. Sad Sad Sad Takže jsem udělali toto omezení Sad

Nějaké alternativní řešení?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 16:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ano:
1. Spoléhat na rozum uživatelů. Ulehčí to práci adminům.
2. Umožnit po limitu pouze doplnit příspěvek, ne upravit. To by asi vyžadovalo nemalé programování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nezmar

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 16:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jsem pro 2! To by bylo super:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 18:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 12. května 2009 10:04 Bob napsal:
Je to proto, že upravovat příspěvky můžeš pouze ca. 24 hodin po jejich odeslání. Někteří uživatelé totiž zpětně poškozovali své příspěvky čímž docházelo k destrukci smysluplnosti celých témat, tj. poškozovali tím nepřímo příspěvky ostatních. Sad Sad Sad Takže jsem udělali toto omezení Sad

Nějaké alternativní řešení?
Aha, chápu a vím, na co narážíš. Sad Chtěl jsem jenom nahradit některé své fotky, protože byly dost hrozné a dokážu je mezitím upravit tak, aby se na ně dalo koukat. Wink Ale co, stejně se do těch témat málokdo vrací. Confused
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 22:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Krakene, nevím jak do kterých témat se kdo vrací, ale já se do nich vracím velmi často. Smysl webu, který je alespoň v některých jeho částech zamýšlen jako znalostní databáze, je vždy využitelný zpětně, a zejména po čase, postupně se to buduje, každý něčím přispěje a za pár let ... Jenže, když někdo společně s jinými buduje dům, nemůže po čase přijít s tím, že ty cihly které tam dal on chce zpět ... osobně vůbec nevím jak se k tomu postavit Confused

Vlkodlaku! To je přímo geniální! Prosté a efektní! Momentálně Lupo upravuje novou verzi postavenou již na phpBB3, myslím, že toto je funkce, která by se tam měla dodělat.
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 23:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, já se občas taky podívám zpátky. První vymazání příspěvku jsem vlastně objevil já... Confused Samozřejmě s tebou souhlasím, myslel jsem to tak, že by stejně málokdo postřehl, že jsem tam dal kvalitnější fotky. Smile
Ale nedalo by se to tedy udělat tak, že by fotografie šly nahradit (původně to tak přece mělo fungovat), ale text by musel zůstat stejný? I když zase, kdo kromě mě by ještě chtěl vyměňovat fotky.... Rolling Eyes

Naposledy upravil Kraken dne út 12. května 2009 23:45, celkově upraveno 1 krát
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: út 12. května 2009 23:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 12. května 2009 23:40 Kraken napsal:
Ale nedalo by se to tedy udělat tak, že by fotografie šly nahradit (původně to tak přece mělo fungovat), ale text by musel zůstat stejný? I když zase, kdo kromě mě by ještě chtěl vyměňovat fotky....

Jsem pro výměnu fotek. Ale je to k diskuzi, stejně jako výměna textu může výměna fotky způsobit zmatení kontinuity příspěvku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. května 2009 8:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Výměna fotek je totéž co výměna textu, jak poznamenal Vlkodlad. Možná by bylo variantou to, že by se fotky také přidaly a moderátor by to pak na žádost promázl.

Moderátoři/admini s tím budou mít vždycky nějakou práci - od toho tu jsou. Jen by to chtělo, aby každé fórum mělo minimálně jednoho moderátora, který by na to dohlížel, staral se o nějakou tu kvalitu a mravní čistotu ... Myslím, že s přechodem na novou verzi fóra uděláme nějakou revizi/upgrade systému moderátorů.
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 13. května 2009 9:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nejsem pro výměnu fotek, v některých případech by to mělo ten samý efekt jako mazání či pozměňování textu. Doplnění textu je dobrý nápad, který by byl ku prospěchu. Samozřejmě že každé doplnění musí být odděleno od původního textu a označeno datumem.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru