Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 193 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: ne 26. října 2008 17:06 Předmět: Foťák se zbláznil ?
Nevíte prosím,co může způsobit tak kuriózní barvy fotky ? Nejdřív to vypadalo,jakoby se foťák zakousl protože na displeji byla dlouho tma,na stisk tlačítek nereagoval až po velmi dlouhé době vypustil tohle. Mám Olympus C-725 UZ,zakoupen v létě 2004.Je mi jasné,že nevydrží na věky,svět se mi z toho nezboří.Zakusoval se častěji,vždy jsem místo čekání vyndal baterie,až teď jsem počkal,co z toho bude.
Zaslal: pá 05. června 2009 21:25 Předmět: Re: Foťák se zbláznil ?
ne října 26, 2008 18:06 Lenochod napsal:
Nevíte prosím,co může způsobit tak kuriózní barvy fotky ? Nejdřív to vypadalo,jakoby se foťák zakousl protože na displeji byla dlouho tma,na stisk tlačítek nereagoval až po velmi dlouhé době vypustil tohle. Mám Olympus C-725 UZ,zakoupen v létě 2004.Je mi jasné,že nevydrží na věky,svět se mi z toho nezboří.Zakusoval se častěji,vždy jsem místo čekání vyndal baterie,až teď jsem počkal,co z toho bude.
Možná by pomohlo nastavit ručně bílou barvu, ale zřejmě je to řešení jen dočasné - do novýho foťáku _________________ Jirka Kohl
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory