Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Upíři
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Labuťák

PříspěvekZaslal: ne 21. června 2009 7:28
  Předmět: Upíři
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dávejte si všichni pozor,vracejí se k nám upíři.Tahle malá potvůrka mě pokousala při opravě střechy.Tak čekám,kdy začnu mít chuť na krev.I když mynželka o mě občas tvrdí že jí ju piju už dlouho Laughing Laughing Laughing
Mimochodem,může někdo identifikovat?Koukal sem po netu a dle mě je to asi Netopýr brvitý.Nebo taky rezavý.

131.84 kB    
0612105211.JPG
   0612105211.JPG

197.97 kB    
0612105147.JPG
   0612105147.JPG
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 21. června 2009 8:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Exclamation Exclamation Exclamation Jestli se nepletu, tak má většina těhle savců vzteklinu či je jejím štědrým dárcem = nebral bych pokousání na lehkou váhu Exclamation Exclamation Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Labuťák

PříspěvekZaslal: ne 21. června 2009 11:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proběhla vnější i vnitřní dezinfekce a naštěstí se nic nestalo.Je to už týden a nemám ani stroupek.Vím o tom a kdyby se do druhýho dne něco objevilo,tak bych mazal hned k doktorovi.Encefalitida mě naučila,potvora.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru